Keskustoimisto

Ammattiliitto Jyty ry
Asemamiehenkatu 4
00520 Helsinki
Liiton vaihde 020 789 3799
Puhelinvaihde avoinna arkisin klo 9:00-15:00,

Palvelunumerot

Työttömyyskassa

Työttömyyskassa Aaria
Opastinsilta 8 B
00520 Helsinki
Kassan puhelinpalvelu: 020 7655 900
Aukioloajat

Työttömyyskassa

Tulo-ohjeet:

Ammattiliitto Jytyyn on helppo tulla. Jytyn keskustoimisto Asemamiehenkatu 4:n on vain viiden minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta. Kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on noin 300 metrin kävelymatka liiton toimistoon. Myös raitiovaunut ja bussit tuovat melkeinpä oven eteen. Keskustasta kulkevat raitiovaunut 7 ja 9 pysähtyvät Messuaukiolla, joka on keskustoimiston vieressä. Messuaukiolla on myös taksipiste. Myös useat bussilinjat kulkevat Pasilan läpi. Tarvittaessa voit katsoa ohjeita reittioppaasta (www.reittiopas.fi).

Toimistomme pysäköintitasolla löytyy jonkin verran maksullisia pysäköintipaikkoja autoille. Sisäänajokohta on Messukeskuksen (Holiday Inn) pääovien kohdalla, jossa tien vastakkaiselta puolella on ajoluiska Asemamiehenkadulle. Luiskan päädyssä vasemmalla on puomi, jolta otetaan sisään tultaessa parkkilappu.

Kävelemällä pääsee ulko-ovista sisään niin autotasolta kuin 1. kerroksesta. Aukioloaukoina Jytyyn tulevat ilmoittautuvat 1. kerroksen neuvonnassa, josta ilmoitetaan Jytyn henkilökunnalle vieraan vastaanottamiseksi ja ovien avaamiseksi 9. kerroksessa. Autotasolla ulko-ovet ovat lukossa, mutta sisään pääsee painamalla seinässä olevaa summeria, jonka jälkeen ilmoittaudutaan 1. kerroksessa.