Majoitus

Lukuisat hotellit ja majoitusliikkeet myöntävät Jytyn jäsenille etuja ja alennuksia. Tällä sivulla on esimerkkejä alennuksia ja etuja myöntävistä majoituskohteista aakkosjärjestyksessä. Varaukset tehdään suoraan kohteisiin. Muista aina mainita varausta tehdessäsi, että olet Jytyn tai keskusjärjestö STTK:n jäsen.

GreenStar Hotellit

GreenStar Hotellit tarjoavat STTK:n jäsenille edullisen kiinteähintaisen majoituksen. Varaus tulee tehdä GreenStar-hotellin sivuilta käyttämällä varauskoodia STTK. Hotellilla on oikeus tarkistaa jäsenyys, joten pidä jäsenkortti mukanasi.

Majoitushinnat: GreenStar Joensuu 63 eur/vrk, GreenStar Jyväskylä 70 eur/vrk, GreenStar Vaasa 70 eur/vrk, GreenStar Lahti 74 eur/vrk. Hinta on yhdeksi yöksi ja 1 - 3 henkilöä voi olla samassa huoneessa tällä hinnalla. Aamiainen on 9 eur/henkilö/vrk ennakkoon varatessa,  +1 eur paikan päällä ostaessa. www.greenstar.fi/

Kämp Collection Hotels

Jytyn jäsenet saavat alennusta majoituksesta, johon sisältyy aamiainen. Päivän joustava hinta on kelluva hinta eli sen arvo voi vaihdella päiväkohtaisesti. Varauksen hinta määräytyy varaushetkellä, eikä jo vahvistettuun varaukseen tehdä arvonmuutoksia, ellei varauksen yksityiskohtiin tehdä muutoksia. Käm Collection Hotelleja ovat Hotel Kämp, Hotel St. George, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Fabian, Klaus K Hotel, GLO Hotel Art, GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Sello (Espoo), GLO Hotel Airport (Helsinki-Vantaan lentoasema). Varaukset kaikkiin Kämp Collection Hotelleihin voi tehdä suoraan verkkosivuiltamme: https://book.kampcollectionhotels.com/
Varauskoodi verkkovarauksissa on PROLEISURE. Varaukset voi tehdä myös myyntipalvelumme kautta: sales@kampcollectionhotels.com  tai puhelimitse 020 770 4705. Muistathan mainita koodin PROLEISURE myös myyntipalvelun kautta tehtävissä varauksissa. Kaikki varaukset tulee vahvistaa luottokortilla, joka on voimassa koko varauksen ajan. www.kampcollectionhotels.com

Santa's Resort & Spa Hotel Sani (Kalajoki)

Santa’s Hotel Sani sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä, ainutlaatuisen luonnon ja sporttisten aktiviteettien helmassa. Jytyn jäsenenä saat majoituksen Superior-huoneessa Standard-huoneen hinnalla. Varaukset puhelimitse 08 469 2500 tai sähköpostilla kalajoki@santashotels.fi. Varausta tehdessä tulee mainita varaustunnus JYTY.
https://santashotels.fi/hotellit/kalajoki-hotelli-hotel-sani-kylpylahotelli/

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkostomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja on käytössänne yli 50 hotellia 28 paikkakunnalla Suomessa sekä Original Sokos Hotel Viru Tallinnassa.

Sokos Hotellien varauskoodi on LIITTO2022. Katso hotellikohtaiset tarjoukset liittojen tarjoussivulta. Hintaetu jäsenille on voimassa vain netin kautta tehdyissä varauksissa. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot ja kirjoita varauskoodisi. Näet heti parhaat saatavilla olevat hinnat. Varausvahvistuksen saat suoraan sähköpostiisi. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.

Jytyn jäsenenä voit majoittua Suomen Hostellijärjestön yli 30 hostellissa jäsenetuhintaan. Saat 10 % alennuksen normaalista majoitushinnasta kaikissa Suomen Hostellijärjestön hostelleissa. Alennuksen saat jo varausta tehdessä Hostellit.fi –varausjärjestelmän kautta. Jäsenyys on todistettava Jytyn voimassaolevalla jäsenkortilla. Etu on henkilökohtainen.

Lisäksi saat kansainvälisen hostellikortin jäsenhintaan:
Henkilökohtainen: 15 € (normaalihinta 20 €)
Perheelle: 29 € (normaalihinta 34 €)
Kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa vähintään 10 % majoitusalennukseen noin 4000 hostellissa jopa 90 maassa.

White Dream Center

White Dream Center on Ylläsjärvellä Kolarissa sijaitseva kahdesta majoituskokonaisuudesta, luentotilasta, kuntosalista ja suksien huoltotilasta koostuva hyvinvointikeskus.

  • Jytyn jäsenet saavat 20 % alennuksen normaalihinnoista.

Majoituskohteiden esittelyt ja normaalihinnat: 1) White Dream A, 2)White Dream B, 3) Ylläs Outa 1 ja 4) Alppitalo B.
Varaukset Jytyn jäsenille ainoastaan s-postitse: info@whitedream.fi tai puhelimitse 045 896 9955.
Tutustu myös WhiteDreamCenterin valmennus ja -koulutuspalveluihin!