Levi

Levi on ympärivuotinen matkailukeskus Tunturi-Lapissa 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Alueen monipuolinen tarjonta ja ympäristö luo edellytykset lomalle, jonka jokaisena päivä voi kokea ainutlaatuisia elämyksiä lappilaisessa tunturimaisemassa ympäri vuoden. Vilkaise siis, mitä ajankohtaista Levillä tapahtuu ja mitä aktiviteetteja on tarjolla. Jytyllä on Levillä kolme loma-asuntoa, Kätkäläinen 1,2 ja 4. Nauti lomastasi viihtyisissä  rivitalohuoneistoissa, aivan Levi-tunturin kupeessa suksibussireitin varrella, kävelymatkan päässä rinteistä n.300 m päärinteestä, kylpylästä ja palveluista.

Vuokra-aika on sesonkiaikana yksi viikko, muina aikoina myös lyhyempiä jaksoja. Vaihtopäivä Levillä on lauantai. Huoneiston hintaan eivät kuulu liinavaatteet eikä loppusiivous vaan niistä jokainen vastaa itse tai tilaa ne erikseen. Lomamökkien varaukset tehdään suoraan kohteesta ja lomaviikot täytetään siinä järjestyksessä, kun varauksia tulee. Kaikkien lomahuoneistojen majoitusvaraus on sitova.

Vuokrahinta sisältää talvikaudella 2 kpl viikon hissilippuja/huoneisto, arvoltaan yhteensä noin 400 €.

Majoitusvaraukset vuodelle 2021

Jytyn jäsenenä voit vuokrata viihtyisiä ja jäsenetuhintaisia lomahuoneistoja, joiden varausaika vuodelle 2021 alkaa 24.9.2020 klo 9.00. Ensimmäisen kahden viikon aikana 24.9.–8.10. varaavat ne jäsenet, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet Jytyn lomamökkietua tai edellisestä varauksesta on kulunut 2 vuotta. Tämän jälkeen 9.10. alkaen varaus on mahdollista kaikille jäsenille. Ennen varausajan alkamista lähetettyjä varausviestejä ei huomioida. 

Lomahuoneistojen hinnat

Varaukset Leville

Levin mökkivuokraus, puh. 010 281 1192 tai e-mail: levinmokit@gmail.com. Levin mökkien varaustilanteen näet tästä linkistä

Mökin avain- ja huoltopalvelut hoitaa Levin Lomamökkien Huoltopalvelut Oy, puh. 010 281 1190. Leviraitti 7, 99130 Sirkka. Hintoihin lisätään 10 € toimistokuluja / varaus

Levi kätkäläinen 2 ja 4 (40 m2 + 23 m2):

Viihtyisä lautaverhoiltu rivitalon huoneisto on rakennettu 1998 ja pinta-ala on 40m2 alakerran osalta ja yläkerta 23m2. Mökissä on makuupaikat 7 hengelle. Pienten lasten kanssa on huoletonta lomailla, kun portaissa on lapsiportti. Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa ja tupakeittiössä on mukava viettää tunnelmallista iltaa takkatulen äärellä. Tupakeittiö on hyvin varusteltu. Alakerrassa sijaitsee 1mh jossa on parisänky, sauna ja peseytymistilat sekä erillään oleva wc. Yläkerrassa on 3 erillistä mh:tta jossa yhdessä makuuhuoneessa on 120cm sänky. Lisäksi yläkerrassa on erillinen wc. Kätkäläinen E4:ssä on remontoitu kesällä 2011 sauna, kylpyhuone, alakerran wc  ja portaat sekä uusittu tekstiileitä. HUOM! Lemmikkieläimet sallittu, ilmoita lemmikistä varausta tehdessä.

Katso lisätietoja ja kuvia:
- Kätkäläinen C2
- Kätkäläinen E4

Levin Kätkäläinen 1 (40 m² + 23 m²):

40 m² + 23 m², 6 henkilöä, 3 makuuhuonetta ,olohuone, tupakeittiö, sauna ja pesuhuone jossa pesukone ja kuivauskaappi.
Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa ja tupakeittiössä on mukava viettää tunnelmallista iltaa takan äärellä. Tupakeittiö on hyvin varusteltu. Alakerran makuuhuoneessa on parisänky. Sauna sekä erillään oleva wc sijaitsevat alakerrassa. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta erillisillä sängyillä. Yläkerran oleskelutilan sohvalla tv:tä katsoen on mukava rentoutua reippaan ulkoilupäivän jälkeen. Pienten lasten kanssa on huoletonta lomailla, kun portaissa on lapsiportti. Osoite: Myllyjoentie 5 A 1, 99130 Sirkka. HUOM! Lemmikkieläimet sallittu, ilmoita lemmikistä varausta tehdessä.

Varustus molemmissa loma-asunnoissa:

Takka ja takkapuut, kuivauskaappi vaatteille, jääkaappi, sähköliesi+uuni, astianpesukone, mikro, täydellinen astiasto, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin, silitysrauta ja -lauta, kaapeli-TV, videot, radio/CD-soitin, lämmityspistoke autolle

Katso lisätietoja ja kuvia:
- Kätkäläinen A1

Lisätietoja Levin talven tapahtumista