Levi

Levi on ympärivuotinen matkailukeskus Tunturi-Lapissa 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Alueen monipuolinen tarjonta ja ympäristö luo edellytykset lomalle, jonka jokaisena päivä voi kokea ainutlaatuisia elämyksiä lappilaisessa tunturimaisemassa ympäri vuoden. Vilkaise siis, mitä ajankohtaista Levillä tapahtuu ja mitä aktiviteetteja on tarjolla. Jytyllä on Levillä kolme loma-asuntoa, Kätkäläinen 1,2 ja 4. Nauti lomastasi viihtyisissä  rivitalohuoneistoissa, aivan Levi-tunturin kupeessa suksibussireitin varrella, kävelymatkan päässä rinteistä n.300 m päärinteestä, kylpylästä ja palveluista.

Vuokra-aika on sesonkiaikana yksi viikko, muina aikoina myös lyhyempiä jaksoja. Vaihtopäivä Levillä on lauantai. Huoneiston hintaan eivät kuulu liinavaatteet eikä loppusiivous vaan niistä jokainen vastaa itse tai tilaa ne erikseen. Lomamökkien varaukset tehdään suoraan kohteesta ja lomaviikot täytetään siinä järjestyksessä, kun varauksia tulee. Kaikkien lomahuoneistojen majoitusvaraus on sitova.

Vuokrahinta sisältää talvikaudella 2 kpl viikon hissilippuja/huoneisto, arvoltaan yhteensä noin 400 €.

Majoitusvaraukset vuodelle 2022

Jytyn jäsenenä voit vuokrata jäsenetuhintaisia lomahuoneistoja Levillä, Rukalla ja Tahkolla. Lomahuoneistojen vuokra-aika on sesonkiaikana yksi viikko, muina aikoina myös viikonloput tai yksittäiset päivät. Lomakohteiden hinnasto löytyy alta. Huoneiston hintaan eivät kuulu liinavaatteet eikä loppusiivous, vaan jokainen vastaa niistä itse tai tilaa ne erikseen. Kävijöiden tulee kiinnittää huomiota lomahuoneiston perusteelliseen loppusiivoukseen. Lomahuoneistojen varaukset tehdään suoraan kunkin kohteen omasta myyntipalvelusta, jonka varausohjeet löytyvät Jytyn nettisivuilta. Lomaviikot täytetään siinä järjestyksessä, kun varauksia tulee. Kaikkien lomahuoneistojen majoitusvaraus on sitova.

Lomahuoneistojen hinnat


Varaukset Leville

Levin mökkivuokraus, puh. 010 281 1190 tai e-mail: toimisto@llhp.fi. Levin mökkien varaustilanteen näet tästä linkistä

Mökin avain- ja huoltopalvelut hoitaa Levin Lomamökkien Huoltopalvelut Oy, puh. 010 281 1190. Leviraitti 7, 99130 Sirkka. Hintoihin lisätään 10 € toimistokuluja / varaus.

Lue lisää: Jytyn mökit Levillä (levinmokkivuokraus.fi)

Levi Kätkäläinen C2  (40 m2 + 23 m2), 6 hlöä

Kätkäläinen C2 mökki on viihtyisä lautaverhoiltu rivitalohuoneisto kävelymatkan päässä rinteistä, kylpylästä ja Levin palveluista. Mökki on rakennettu 1998 ja pinta-ala on 40m2 alakerran osalta ja yläkerta 23m2. Mökissä on makuupaikat 6 hengelle. Portaissa on lapsiportti portaiden yläpäässä. Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa ja tupakeittiössä on mukava viettää tunnelmallista iltaa takkatulen äärellä. Tupakeittiö on hyvin varusteltu. Alakerrassa sijaitsee yksi makuuhuone, jossa on parisänky (erilliset runkopatjat yhdessä), sauna ja peseytymistilat sekä erillään oleva WC. Yläkerrassa on kaksi erillistä mh:tta, joissa kummassakin kummassakin on kaksi sänkyä (erilliset runkopatjat). Lisäksi yläkerrassa on erillinen WC ja yhdessä mh:ssa oma televisio. Kätkäläinen C2:ssa on remontoitu kesällä 2011 sauna ja kylpyhuone.


Katso mökin lisätiedot ja kuvat: Kätkäläinen C2

Levi Kätkäläinen E4 (40 m2 + 23 m2), 6 hlöä

Kätkäläinen E4 on viihtyisä lautaverhoiltu rivitalon huoneisto kävelymatkan päässä rinteistä, kylpylästä ja Levin palveluista. Mökki on rakennettu 1998 ja pinta-ala on 40m2 alakerran osalta ja yläkerta 23m2. Mökissä on makuupaikat 6 hengelle. Pienten lasten kanssa on huoletonta lomailla, kun portaissa on lapsiportti. Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa ja tupakeittiössä on mukava viettää tunnelmallista iltaa takkatulen äärellä. Tupakeittiö on hyvin varusteltu. Alakerrassa sijaitsee 1mh jossa on parisänky,sauna ja peseytymistilat sekä erillään oleva wc. Yläkerrassa on 3 erillistä mh:tta jossa yhdessä makuuhuoneessa on 120cm sänky. Lisäksi yläkerrassa on erillinen wc. Kätkäläinen E4:ssä on remontoitu kesällä 2011 sauna, kylpyhuone, alakerran wc ja portaat sekä uusittu tekstiileitä. Kesällä 2020 on neljä sänkyä uusittu.

Mökin perusvarustus: takka + takkapuut, kaapeli-tv, sähköliesi/uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi jonka yhteydessä on pieni pakastin, kuivauskaappi, cd-soitin, silitysvälineet, pyykinpesukone, sähkösauna, 1xautonlämmityspistoke. Vuokrahintaan kuuluu lisäksi talvikaudella kaksi hissilippua.

Katso mökin lisätiedot ja kuvat: Kätkäläinen E4

Levin Kätkäläinen A1, (40 m² + 23 m²), 6 hlöä

Kätkäläinen A1 on viihtyisä lautaverhoiltu rivitalon päätyhuoneisto kävelymatkan päässä rinteistä, kylpylästä ja Levin palveluista. Mökki on rakennettu 1998 ja pinta-ala on 40m2 alakerran osalta ja yläkerta 23m2. Mökissä on makuupaikat 6 hengelle. Sijainti on suksibussireitin varrella (pysäkki melkein pihassa). Mökistä on 3mh:tta, tupakeittiö, olohuone, sauna+pesutilat, erillinen wc ja parvitila. Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa ja tupakeittiössä on mukava viettää tunnelmallista iltaa takkatulen äärellä. Tupakeittiö on hyvin varusteltu. Alakerran makuuhuoneessa on parisänky. Sauna ja peseytymistila sekä erillään oleva wc sijaitsevat alakerrassa. Kesällä 2020 huoneistoon on tehty saunaremontti. Yläkerrassa on yksi kahden hengen makuuhuone ja aulassa kaksi sänkyä. Yläkerran oleskelutilan sohvalla on mukava rentoutua reippaan ulkoilupäivän jälkeen. Pienten lasten kanssa on huoletonta lomailla, kun portaissa on lapsiportti. Tupakointi on ehdottomasti kielletty mökissä!

Mökin perusvarustus: takka + takkapuut, kaapeli-tv, sähköliesi/uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi, pieni pakastin, vaatteidenkuivauskaappi, pyykinpesukone, sähkösauna, 1x autonlämmityspistoke. Vuokrahintaan kuuluu lisäksi talvikaudella kaksi hissilippua.

Katso mökin lisätiedot ja kuvat: Kätkäläinen A1

 

Lue lisää Levistä: www.levi.fi