CityShoppari

​Ammattiliitto Jytyn jäsenenä saat jäsenetuna puhelimeesi ladattavan CityShoppari 2022 -sovelluksen. Suomessa kehitetty sovellus on tarjonnut monipuolisia etuja jo 25 vuoden ajan. Se kulkee aina matkassa mukana: missä ikinä liikutkin, saat aina ajankohtaista tietoa eduista suoraan puhelimeesi.

 • CityShoppari-sovelluksella saat käyttöösi noin 300 yrityksen 1 000 etua. Ne ovat hyödynnettävissäsi jopa 2 000 liikkeessä ympäri Suomea.
 • Sovelluksella saat alennuksia muun muassa monissa ravintoloissa ja kahviloissa ja joissakin hotelleissa, kampaamoissa ja koruliikkeissä. CityShopparia voit hyödyntää myös kuntosalilla, seikkailupuistossa, kylpylässä tai vaikkapa keilaillessasi kaveriporukalla.
 • Mobiilisovellusta on helppo käyttää: näet kaikki edut kätevästi yhdestä paikasta ja lähelläsi olevat yritykset löydät listattuna niiden etäisyyden mukaan.
 • CityShoppari-sovelluksen voit ladata Google Play, App Store ja Huawei AppGallery -sovelluskaupoista.
 • CityShopparisi on aktiivinen 1.6.31.5.2023.

  CityShoppari-etu on tarkoitettu vain Jytyn työvoimajäsenille, joten kannatusjäsenet eli eläkeläiset eivät voi ottaa etua käyttöön.


CityShoppari-sovelluksessa alkanut uusi tilausjakso 1.6.2022 alkaen – kirjaudu sovellukseen uudelleen!

Jytyn jäsenille on alkanut uusi tilausjakso CityShopparissa 1.6.2022. Jotta edut tulevat voimaan, Jytyn jäsenten täytyy kirjautua sovellukseen uudelleen omalla jäsennumerolla. CityShoppariin ilmestyy viikoittain uusia etuja, joten käytä sovellusta aktiivisesti.

Ohjeet CityShoppari-etujen käyttöönottoon uusille käyttäjille:

Jos olet liittynyt Jytyyn ennen 17.5.2022, toimi näin:

 • LATAA CityShoppari-sovellus sovelluskaupastasi ja ASENNA sovellus.
 • AVAA sovellus ja tämän jälkeen SALLI SIJAINTI. Sovellus tarvitsee tämän oikeuden toimiakseen oikein ja näyttääkseen sinulle lähinnä olevat edut. Sovellus ei kerää sijaintitietojasi
 • REKISTERÖITYMINEN:
  - Paina oikeasta ylävalikosta lukon kuvaa, josta avautuu rekisteröityminen. Syötä ja lähetä puhelinnumerosi. Saat tekstiviestillä vahvistuskoodin. Syötä se annettuun kenttään ja paina jatka.
  - Valitse ”Olen liitto- tai yritysasiakas ja minulla on henkilökohtainen salasana – rekisteröidy tästä”. Kirjaudut CityShoppariin puhelinnumerollasi ja ”Liitolta tai yritykseltä saadulla salasanalla", joka on jäsennumerosi, jonka eteen tulee etuliite JY esim. JY000000.

  Huom! Jäsennumerosi löydät jäsenkortistasi (muovi- tai mobiilikortti) tai Jytyn jäsenen sähköisestä asiointipalvelusta Jässäristä.

Jos olet liittynyt Jytyyn 17.5.2022 jälkeen, toimi näin:

 • LATAA CityShoppari-sovellus sovelluskaupastasi ja ASENNA sovellus.
 • AVAA sovellus ja tämän jälkeen SALLI SIJAINTI. Sovellus tarvitsee tämän oikeuden toimiakseen oikein ja näyttääkseen sinulle lähinnä olevat edut. Sovellus ei kerää sijaintitietojasi.
 • REKISTERÖITYMINEN:
  - Tilaa sovellukseen kertakäyttöinen salasana lähettämällä tekstiviesti JYTY22 numeroon 04573960174 (norm. tekstiviestin hinta).

  - Paina oikeasta ylävalikosta lukon kuvaa, josta avautuu rekisteröityminen. Syötä ja lähetä puhelinnumerosi. Saat tekstiviestillä vahvistuskoodin. Syötä se annettuun kenttään ja paina jatka.
  - Valitse ”Olen liitto- tai yritysasiakas ja minulla on henkilökohtainen salasana – rekisteröidy tästä”. Kirjaudut CityShoppariin puhelinnumerollasi ja ”Liitolta tai yritykseltä saadulla salasanalla", joka on aluksi tekstiviestillä tilaamasi salasana.

CityShopparin asiakaspalvelu:

Jos sinulla on ongelmia sovelluksen lataamisessa tai käyttöönotossa, ole yhteydessä suoraan CityShopparin asiakaspalveluun:
puh. 020 703 2803 (arkisin klo 9–16) tai palaute@cityshoppari.fi


Lisätietoja: cityshoppari.fi