Opiskele avoimessa ammattikorkeakoulussa jäsenhintaan!

22.11.2021

​Ammattiliitto Jyty tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella avoimen ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksoilla edullisesti. Opiskelemalla kehität osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Valitse sopiva vaihtoehto kymmenien opintojaksojen valikoimasta, oma ammattiliittosi Jyty maksaa kurssimaksusta kolme neljäsosaa!

Koulutustuen saat vain Ammattiliitto Jytyn jäsenenä. Kevään 2022 opintotarjonta on julkaistu ja ilmoittautuminen alkaa.

Tutustu tarjontaan campusonline-sivulla. Sivustolta löydät tarkemmat tiedot opinnoista, maksullisten opintojaksojen hinnat ja pääset ilmoittautumaan valitsemallesi kurssille. Paikkoja on rajallisesti.

Jos osallistut maksulliselle opintojaksolle, Jyty korvaa sinulle 75%  Jytyn valitsemien opintojakson maksusta. Ilmoittaudu kurssille, maksa kurssimaksu ja ilmoita maksamastasi kurssista sähköpostitse: mika.periaho@jytyliitto.fi. Saat sen jälkeen ohjeet, miten voit laskuttaa tuen Jytyltä.

Kurssit, joihin JYTY myöntää kurssitukea, tunnistat Jytyn logosta.

Lue lisää: https://campusonline.fi/ammattiliittojen-opintojaksot/