Työhyvinvoinnilla tuottavuutta -seminaari 7.11.2019

7.11.2019 10:00-15:00
Valtakunnallinen tapahtuma

Avaintyönantajat AVAINTA ry, JUKO ry, OAJ ry, KTN ry, Jyty ry, JHL ry sekä TSN ry järjestävät kolmannen Työhyvinvoinnilla tuottavuutta -seminaarin Helsingissä 7.11.2019 klo 10-15. Seminaari järjestetään Tehyn tiloissa Pasilassa, osoitteessa Asemamiehenkatu 4.

Seminaari on suunnattu sekä työnantajan että henkilöstön edustajille. Erityisen toivottavaa on, että samasta työyhteisöstä seminaariin osallistuisivat sekä työnantajan että henkilöstön edustajat.

Teemana tänä vuonna työn kuormitus

Tänä vuonna seminaarissa käsitellään etenkin työn kuormitusta, sen hallintaa ja siitä palautumista. Asiantuntijoina puhumassa ovat mm. Aluehallintoviraston ylitarkastaja Jenny Rintala sekä Työterveyslaitoksen vanhempi tutkija Sampsa Puttonen.

Jenny Rintala on ollut kehittämässä psykososiaalisen kuormituksen arviointimenetelmää ja Sampsa Puttonen on tutkinut laajalti kuormitusta ja siitä palautumista.

Seminaarissa kuullaan myös Korkeasaaren hallintojohtaja Johanna Holkeri-Kauppilan puheenvuoro Korkeasaaresta työpaikkana ja tutusta Kunnossa kaiken ikää-ohjelmasta kertoo kehittämispäällikkö Miia Malvela

Tilaisuuden ohjelma päivitetään tälle sivulle ohjelman tarkennuttua.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen seminaariin avautuu elokuussa.

Lisätietoja antaa työmarkkina-asiamies Eija Meripaasi, p. 050 361 5871, etunimi.sukunimi@avainta.fi