Positiivinen psykologia, työhyvinvointi ja työssä jaksaminen

4.11.2020 17:30-19:00
Valtakunnallinen tapahtuma
Verkkokoulutus (Teams)

Jyty tarjoaa kasvatuksen ja koulutuksen ammattialan edustajille Positiivisen pedagogiikan voima kasvatustyössä -koulutuskokonaisuuden. Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena Teamsin välityksellä, ja se on osallistujille maksuton.

Koulutuskokonaisuuden toisen koulutuksen teemana on Positiivinen psykologia, työhyvinvointi ja työssä jaksaminen. Sen ajankohta on keskiviikkona 4.11.2020 klo 17.30–19.00.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/bff4a7b0-f8d7-4544-875a-2c98ea0389e1?displayId=Fin2097595

Positiivinen psykologia, työhyvinvointi ja työssä jaksaminen

Kokonaisuudessa tutustumme tunnettuun positiivisen psykologian hyvinvointiteoriaan sekä siihen miten sen osa-alueiden tietoinen tuominen osaksi omia työpäiviä voi vahvistaa työn iloa sekä merkityksellisyyden kokemusta ja siten edistää hyvinvointia omassa työssä ja elämässä.

Luennolla kuulet myös positiivisen psykologian tutkittujen interventioiden, kuten kiitollisuus-, vahvuus- ja mindfulness-harjoitusten vaikutuksesta hyvinvointiin sekä saat käyttöön harjoituksia, joita voit soveltaa oman hyvinvointisi vahvistamiseen arjessa oman työssä jaksamisen vahvistamiseksi.

Kouluttajana toimii Päivi Kärki (FM), joka on toiminut opettajana lähes 20 vuoden ajan ja soveltanut tietoisesti positiivista pedagogiikkaa ja opettanut hyvinvointitaitoja oppilailleen systemaattisesti useiden vuosien ajan. Hän myös kouluttaa opettajia ja muita opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sekä niiden opettamiseen liittyvissä asioissa. Päivi toimii Positive Education -yrityksessä kouluttajana: www.positiivinenoppiminen.fi

(Koulutuskokonaisuuden ensimmäinen päivä oli 29.9.2020, jolloin aiheena oli Positiivinen pedagogiikka ja hyvinvointitaidot kasvatustyössä).

Lisätietoja koulutuskokonaisuudesta: Positiivisen pedagogiikan voima kasvatustyössä (pdf)