Oman hyvinvoinnin edistäminen poikkeusaikana -webinaari (17.3.2021)

17.3.2021 17:00-19:00
Valtakunnallinen tapahtuma
Verkkokoulutus (Teams)

​Tervetuloa mukaan Ammattiliitto Jytyn toteuttamaan Oman hyvinvoinnin edistäminen poikkeusaikana -ammattialawebinaariin keskiviikkona 17.3. kello 17.00 – 19.00. Illan luennoitsijana toimii Marja-Liisa Manka.

Webinaari toteutetaan Teamsin välityksellä ja se on maksuton ja avoin kaikille, voit siis pyytää mukaan myös työkaverisi. Webinaariin tulee ilmoittautua etukäteen 16.3. mennessä, ilmoittautumislinkki löytyy alta.

Aina on toivoa ja vaikutusmahdollisuuksia! Aikaisemmat sukupolvet selvisivät kovemmistakin ajoista, miksemme mekin! Myönteisyys, yhteisöllisyys ja omasta itsestä huolehtiminen ovat jokaisen jaksamisen avaimia, merkityksellinen työn rinnalla. Niiden avulla kestämme pienet notkahduksetkin.

Oman hyvinvoinnin edistäminen poikkeusaikana:

• Hyvinvoivan ihmisen tuntomerkit
  • Poikkeusaika haastaa jaksamisen
  • Reseptiikkaa jaksamisen edistämiseksi

Illan luennoitsija Marja-Liisa Manka (FT, YT) on työskennellyt pitkään työhyvinvoinnin professorina ja toimii edelleen työhyvinvoinnin dosenttina Tampereen yliopistossa ja kevytyrittäjänä.

Hän on kirjoittanut lukuisia työhyvinvointia käsitteleviä kirjoja, viimeksi Marjut Mankan kanssa Työhyvinvointi -nimisen teoksen (2016). Myös Stressikirjasta on otettu uusi painos v. 2020. Hän on johtanut tutkimushankkeita, ollut kehittäjänä ja pitänyt luentoja työhyvinvoinnista.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tämän linkin kautta keskiviikkoon 10.3.2021 mennessä: