Leffailta ystävänpäivänä (14.2.2019)

14.2.2019 17:00-20:00
Valtakunnallinen tapahtuma
Espoo, Turku, Lappeenranta, Kuopio, Oulu, Rovaniemi, Jyväskylä ja Tampere

Jyty tarjoaa ystävänpäivänä 14.2.2019 leffaillan sinulle Jytyn nuorisojäsen sekä ystävällesi tai kollegallesi. Ystävänpäivä on yhdessä tekemisen, ystävyyden sekä ilon ja hauskan pitämisen juhlapäivä. Silloin järjestetään eri puolilla Suomea leffailtoja, joissa esittäytyvät Jytyn vastavalitut alueiden nuorisovastaavat.

Jytyn nuorisojäsenelle (alle 37 v.) tarjotaan ystävänpäivän kunniaksi leffalippu ja eväät leffaan kyseisenä päivänä edellä mainituilla paikkakunnilla. Mukaan leffanäytökseen saat ottaa Jytyn piikkiin yhden ystäväsi tai vaikkapa kollegasi. Hän saa myös leffalipun ja eväät mukaan näytökseen.

Leffapaikkakunnat, joilla Jyty-leffailta järjestetään ystävänpäivänä: Espoo, Turku, Lappeenranta, Kuopio, Oulu, Rovaniemi, Jyväskylä ja Tampere. Olet lämpimästi tervetullut mukaan leffailemaan kanssamme ja voit ottaa mukaan työkaverisi myös.

Ilmoittautuminen 7.2.2019 mennessä!


ESPOO: 14.2.2019 klo 17-20 Kannukinossa 

(Kannusillankatu 4, Espoo)
Elokuva: BlacKkKlansman
Tilaisuus järjestetään, kun osallistujia on vähintään 20. Espoon leffailuun mahtuu ensimmäiset 240 ilmoittautunutta. Huomioithan että tapahtuman peruutus on kuluton 31.1.2019 saakka. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 20€ peruutuskulun. Peruutukset lääkärintodistuksella. Espoon tilaisuudesta lisätietoja: Etelä-Suomen aluetoimisto / Satu-Maarit Urtti (satu-maarit.urtti@jytyliitto.fi), Janina Johansson ja Sanna Pelli:
> ILMOITTAUDU Espoon tilaisuuteen tästä. (Huom! Muista täyttää ilmoittautumislomake myös ystävällesi.)

TURKU: 14.2.2019 klo 17-20 Kino Piispanristissä

(Jännekatu 2, Kaarina)
Elokuva: Juice
Tilaisuus järjestetään, kun osallistujia on vähintään 20. Turun leffailuun mahtuu ensimmäiset 60 ilmoittautunutta. Huomioithan että tapahtuman peruutus on kuluton 31.1.2019 saakka. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 20€ peruutuskulun. Peruutukset lääkärintodistuksella. Turun tilaisuudesta lisätietoja: Etelä-Suomen aluetoimisto / Kimmo Hollmén (kimmo.hollmen@jytyliitto.fi), ja Laura Vuola.
> ILMOITTAUDU Turun tilaisuuteen tästä. (Huom! Muista täyttää ilmoittautumislomake myös ystävällesi.)

LAPPEENRANTA: 14.2.2019

Elokuvan tarkemmat tiedot saadaan ja ilmoitetaan viikolla 6. Lappeenrannan tilaisuudesta lisätietoja: Itä-Suomen aluetoimisto / Maija Kuittinen (maija.kuittinen@jytyliitto.fi)
> ILMOITTAUDU Lappeenrannan tilaisuuteen tästä.

KUOPIO: 14.2.2019

Elokuvan tarkemmat tiedot saadaan ja ilmoitetaan viikolla 6. Kuopion tilaisuudesta lisätietoja: Itä-Suomen aluetoimisto / Maija Kuittinen (maija.kuittinen@jytyliitto.fi)
> ILMOITTAUDU Kuopion tilaisuuteen tästä.

OULU: 14.2.2019

Elokuvan tarkemmat tiedot saadaan ja ilmoitetaan viikolla 6. Oulun tilaisuudesta lisätietoja: Pohjois-Suomen aluetoimisto / Minna Eskelinen (minna.eskelinen@jytyliitto.fi)

ROVANIEMI: 14.2.2019

Elokuvan tarkemmat tiedot saadaan ja ilmoitetaan viikolla 6. Rovaniemen tilaisuudesta lisätietoja: Pohjois-Suomen aluetoimisto / Minna Eskelinen (minna.eskelinen@jytyliitto.fi)

JYVÄSKYLÄ: 14.2.2019

Elokuvan tarkemmat tiedot saadaan ja ilmoitetaan viikolla 6. Jyväskylän tilaisuudesta lisätietoja: Länsi-Suomen aluetoimisto / Olli Järvelä (olli.jarvela@jytyliitto.fi)

TAMPERE: 14.2.2019

Elokuvan tarkemmat tiedot saadaan ja ilmoitetaan viikolla 6. Tampereen tilaisuudesta lisätietoja: Länsi-Suomen aluetoimisto / Olli Järvelä (olli.jarvela@jytyliitto.fi)
> ILMOITTAUDU Tampereen tilaisuuteen tästä.

p.s. Jyty on aktiivinen myös sosiaalisen median maailmassa: käythän vilkuilemassa menoa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja uusimpana LinkedInissä.

p.s.s. Olethan myös huomannut jo nuorten oman ryhmän Facebookissa, tule mukaan tästä