Lappeenranta-seminaari (20.–21.8.2020)

20.-21.8.2020
Valtakunnallinen tapahtuma
Lappeenranta

​Lappeenranta-seminaari järjestetään taas välivuoden jälkeen 20.–21.8.2020. Seminaarissa kysytään, mitä tapahtuu kunnille ja kuntapalveluille, kun väestökehitys haastaa Suomen? Miten tämä vaikuttaa työn organisointiin ja johtamiseen? Riittääkö osaaminen? Miten kuntatyössä pidetään edelleen lippu korkealla?

Näitä teemoja ovat seminaarissa avaamassa muun muassa Sitran yliasiamies Jyrki Katainen, professori Kirsti Lonka sekä alue- ja väestökehityksen asiantuntija Timo Aro.

Tapahtumassa tuuletetaan mielipiteitä kevään neuvottelukierroksen jälkeen ja sujahdetaan eri puolille Suomea kunta-alan napakympin siivittämänä.

Tuttuun tapaan seminaarissa kuullaan myös hyviä käytännön kehittämisesimerkkejä, jotka tulevat tänä vuonna Riihimäeltä ja Kuntekon tekojen torilta. Riihimäen esityksessä estradille pääsevät myös nuoret. Päivien annin punoo yhteen kirkkoherra Kari Kanala, joka polemisoi työ- ja elämä-elämän murrosta digitalisoituvassa yhteiskunnassa.

Lappeenranta-seminaarin juontavat Puoli seitsemän-ohjelman Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen.

Seminaarin tarkempi ohjelma julkistetaan maaliskuussa.

Osallistumismaksu

Seminaarin osallistumismaksu on 350 euroa. Maksu kattaa ohjelmaosuuden ja materiaalin sekä lounaan, iltapäiväkahvit, perjantain kevytlounaan ja iltatilaisuuden.

Mikäli osallistuminen perutaan 10.8.2020 jälkeen, peritään toimistokuluina 100 euroa.

Majoittuminen

Osanottajat varaavat majoituksen itse.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteesta: https://www.kesyli.net/koulutukset/2516

Lue lisää: Lappeenranta-seminaari 2020


Tervetuloa Lappeenrantaan!