Koulu- ja opintosihteerien täydennyskoulutuspäivät (14.-15.10.2021)

14.-15.10.2021
Valtakunnallinen tapahtuma
Jyväskylä

Suositut ja odotetut koulu- ja opintosihteerien täydennyskoulutuspäivät järjestetään Jyväskylässä 14.-15.10.2021. Päiviä on siirretty COVID19-tilanteen vuoksi. Koulutuksen järjestää Jyväskylän kesäyliopisto. Koulutuksessa mukana on myös Ammattiliitto Jyty. Luvassa on jälleen laadukas ja inspiroiva sisältö. Tervetuloa mukaan!

Sisältö

Vuoden 2021 päivien aikana perehdymme mm. aivojen toimintaan, läsnäolotaitoihin, päätetyöntekijän ryhdikkääseen olemukseen sekä järjestelmäosaamiseen. Keskeisessä osassa on myös kollegoiden tapaaminen, kokemusten vaihtaminen ja hyvien työtapojen jakaminen.

Kohderyhmä

Koulu- ja opintosihteerien täydennyskoulutuspäivät on suunnattu ensisijaisesti perusopetuksen, lukioiden, aikuislukioiden, ammatillisten oppilaitosten, sairaala- ja erityskoulujen sekä vapaan siviystyön koulu- ja opintosihteereille, kanslisteille ja muulle toimistohenkilöstölle.

Jyväskylä, koulutuspaikka ilmoitetaan sähköpostiviestillä

Katso ohjelma tapahtuman kotisivuilta!

Järjestäjät

Jyväskylän kesäyliopisto

Koulutuksessa mukana myös Ammattiliitto Jyty ry.

Lue lisää ja ilmoittaudu: