Arjen tunne- ja vuorovaikutustaidot -webinaari (26.9.2022)

26.9.2022 18:00-19:30
Valtakunnallinen tapahtuma
Webinaari

​Arjen tunne- ja vuorovaikutustaidot -webinaari pidetään 26.9.2022 klo 18.00–19.30Webinaarissa saamme kuulla, miten kohdata arjen vuorovaikutustilanteiden haasteita ja miten omia tunteita voi kohdata viisaasti. Webinaarin järjestää Ammattiliitto Jytyn kasvatuksen ja koulutuksen ammattialaryhmä.

Kouluttajana toimii Merja Julkunen, työelämän kehittäjä, yrittäjä, KTM, KM, työnohjaaja STOry, Tohtorikoulutettava, Lapin yliopisto, Mindfulness-valmentaja. Häntä on luonnehdittu osallistavaksi, innostavaksi ja hyvää ilmapiiriä ympärilleen luovaksi. Ihmisten hyvinvointi, työelämän sujuvuus ja laadukas johtaminen ovat lähellä hänen sydäntään. Julkunen on toiminut 25 vuotta haastavissa esihenkilö- ja kehittämistehtävissä niin yrittäjänä kuin työsuhteessa. Tällä hetkellä hän auttaa työyhteisöjä ja esihenkilöitä kehittämään toimintaansa työnohjauksen ja koulutusten avulla.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu alla näkyvästä linkistä.

Lisätietoja webinaarista:

Maria Sparv