Kuntavaalit 2021

(Päivitetty 8.3. vaalien siirron vuoksi) Kuntavaaleja on päätetty siirtää.  Vaalit järjestetään nyt koronapandemiasta johtuen sunnuntaina 13.6.2021. Kuntavaalien ennakkoäänestysaika pidentyy kahteen viikkoon kotimaassa ja ennakkoon pääsee äänestämään 26.5.–8.6.

Ehdokashakemukset on jätettävä viimeistään 9.3.2021. Niitä on kuitenkin mahdollista täydentää 4.5.2021 saakka.

Alkuperäisen aikataulun mukaan varsinainen kuntavaalipäivä olisi ollut 18.4. Kotimaassa ennakkoäänestys olisi ollut 7.–13.4.

Kuntavaaleissa 2021 valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Ammattiliitto Jytyn tavoitteet kuntavaaleissa on sisällytetty  keskusjärjestömme STTK:n tavoitekoosteeseen yhdessä useiden muiden STTK-liittojen kanssa.

Lue lisää tavoitteista: sttk.fi ->Ajankohtaista->Materiaalit.

Jytyn jäsenet voivat esitellä itsensä lyhyesti kuvan kanssa Jyty-lehdessä ja tällä kuntavaalisivustolla. Esittelemme kaikki ehdokastietonsa lähettäneet jytyläiset ehdokkaat puolueittain ja kunnittain. Lue tarkemmat ohjeet alta.

Jytyläinen kuntavaaliehdokas - esittele itsesi

Arvoisa jytyläinen kuntavaaliehdokas! Sinulla on mahdollisuus esitellä itsesi lyhyesti kuvan kanssa Jyty-lehden numerossa 2, joka ilmestyy 25.3. sekä lisäksi liiton nettisivuilla www.jytyliitto.fi. Nettisivuille ehdokastietoja täydennetään tarvittaessa vielä 4.5.2021 saakka.

Esittelemme puolueittain ja kunnittain kaikki ehdokastietonsa lähettäneet Jytyn jäsenyhdistyksiin kuuluvat Jytyn jäsenet. Ehdokastiedot kootaan näille sivuille. Jytyn ehdokasesittelysivusto netissä avataan maanantaina 22. maaliskuuta.

Lähetä siis tietosi 12.3. mennessä, jos haluat että ne julkaistaan 25.3. ilmestyvässä Jyty-lehdessä, sähköpostitse osoitteeseen tuomas.muhonen@jytyliitto.fi tai kirjeitse osoitteella: Jyty-lehti, Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki.

Julkaisemme seuraavat tiedot ehdokkaista:

• Kasvokuva (vain sähköisessä jpeg-muodossa)
  • Ehdokkaan nimi
  • Koulutus/tutkinto (esim. tradenomi, merkonomi jne.)
  • Nykyinen työtehtävänimike
  • Puolue
  • Paikkakunta, jossa ehdokkaana
  • Mahdollinen oma vaalisivuosoite / sosiaalisen median osoite (esim. Facebook)
  • Vaalislogan

Jytyläiset kuntavaaliehdokkaat puolueittain:

Jytyn ehdokasesittelysivusto avataan tällä kuntavaalisivustolla 22.3.2021.

STTK:n ja sen jäsenliittojen (ml. Jyty) kuntavaalitavoitteet

Lisätietoja kuntavaaleista: