Yhdistyspäivät (siirretty ajankohdasta 15.-17.5)

14.-15.11.2020
Oulu
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.10.2020
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

• ​​
Tämä kurssi on siirtynyt ajankohdasta 15.-17.5.

Jytyn yhdistyspäivillä saat työkaluja, joilla varmistaa oman yhdistyksesi toiminnan jatkuvuus. Opit myös luomaan uusia työyhteisön muotoja ja verkostoja alueen sisällä. Yhdistyspäivät on oiva tilaisuus vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Osallistumisoikeus

Koulutus on tarkoitettu Pohjois-Suomen alueen yhdistysten hallituksen jäsenille, aktiiveille sekä alueen liittovaltuuston ja liittohallituksen jäsenille sekä nuorisovastaaville.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Liittovaltuutettujen, liittohallituksen jäsenten ja alueen nuoriso- ja opiskelijavastaavien kuluista (matkat, majoitus ja ruokailu) vastaa liitto luottamustehtävien palkkio- ja korvaussäännön mukaan.
Yhdistysten puheenjohtajien kuluista vastaa matkojen ja ruokailuiden osalta liitto koulutuksen matkustusohjeen mukaan, muilta osin (= majoitus) yhdistys.
Muiden osallistujien kuluista vastaa kokonaisuudessaan yhdistys.
Hinnat / henkilö pe-su (majoitus 2 vrk)
Kokouspaketti majoitus 1 hengen huoneessa 345,-
Kokouspaketti majoitus 2 hengen huoneessa 273,-
Kokouspaketti ilman majoitusta 141,-

Lisätietoja

Pohjois-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Pirjo Huusko, puhelin 0400 554 152 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Useiden laskutusvaihtoehtojen vuoksi Jässäriin on LUOTU KAKSI ERILISTÄ KURSSIA – A JA B.
YHDISTYSTEN PUHEENJOHTAJAT JA AKTIIVIT ILMOITTAUTUVAT KURSSILLE A – TUNNUS PS150520A
LIITTOVALTUUTETUT, LIITTOHALLITUKSEN JÄSENET JA ALUEEN NUORISOVASTAAVAT ILMOITTAUTUVAT KURSSILE B – TUNNUS PS150520B.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä järjestöasiamieheen.