Yhdistyspäivät

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 8.10.2021
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Jytyn yhdistyspäivillä saat työkaluja, joilla varmistaa oman yhdistyksesi toiminnan jatkuvuus. Opit myös luomaan uusia työyhteisön muotoja ja verkostoja alueen sisällä. Yhdistyspäivät on oiva tilaisuus vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Osallistumisoikeus

Koulutus on tarkoitettu Pohjois-Suomen alueen yhdistysten hallituksen jäsenille, aktiiveille sekä alueen liittovaltuuston ja liittohallituksen jäsenille sekä nuorisovastaaville.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Katso lisätietoja liitteenä olevasta ohjelmasta.

Lisätietoja

Pohjois-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Pirjo Huusko, puhelin 0400 554 152 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä järjestöasiamieheen.