Työhyvinvointipäivät (Täynnä)

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 1.9.2019
Koulutuksen tyyppi: Alueiden viikonloppukurssit

Kurssin sisältö

Tapahtuma on täynnä. Ilmoittautumisia ei voida enää ottaa vastaan.

Lauantai 28.9.

09.00 - 10.00   Hotellin hyvän olon aamiainen kaikille

10.00- 10.30     Hyvinvointipäivien avaus

Aluetoimiston tervehdys, järjestöasimies Sirkku Kumpulainen

10.30 - 12.00    Tänään on maailman tärkein päivä

Kaj Kunnas, toimittaja FM

12.00 - 13.00    Lounas

13.00 -14.30     Läsnäolon merkitys ja värien vaikutus elämään

Heli Nissinen, sairaanhoitaja, mindfulness -ohjaaja, koloristi, Elämän Säde

14.30 - 15.30    Ohjeistus iltapäivän pienryhmiin, iltapäiväkahvi, ja aikaa vaatteiden vaihtoon

15.30 – 17.15     Ohjatut pienryhmät

melonta, metsäjooga, iskelmäjumppa, kulttuurikävely, rentoutus & äänimalja

Aikaa käydä uudistetussa elämyskylpylä Spa Bombassa
(vapaavalintainen, maksetaan erikseen, 12 €)

20.00                Hyvinvointi-Illallinen Bomban talossa

21:00                 Uudenkuun iltakävely

Sunnuntai 29.9.

Aamiainen majoittuville

9.00 – 10.00    Metsäkävely ja aamuvenyttelyt

10.00 – 12.00   Lempeyden ja läheisyyden merkitys keholle ja mielelle

Pirjo Smolander, seksuaalineuvoja, fysioterapeutti

12.00 - 12.30   Jytyn kuulumiset ja kiitossanat, alueasiamies Sonja Rapo

12.30 – 13.30   Lounas ja hyvää kotimatkaa

Mahdollisuus käydä uudistetussa elämyskylpylä Spa Bombassa (vapaavalintainen, maksetaan erikseen, 12 €)

Osallistumisoikeus

Kaikki Itä-Suomen alueen Jytyn jäsenet.

Viikonlopun ohjelma ilman majoitusta 110 €/hlö

Ohjelma ja yhden yön majoitus (la-su)
Sokos Hotel Bomba 2hh 161 €/hlö (1hh 202 €/hlö)
Bomban rivitalossa: 2hh 151€/hlö

Lisäyöt majoituksessa (pe-la)
Sokos Hotel Bomba: 2hh 51€/hlö (1hh 92 €/hlö)
Bomban rivitalossa: 2 hh 41 €/hlö

Hintaan sisältyy: ohjelmaan merkityt luennot ja oman valinnan mukaiset pienryhmät, lauantaina aamiainen ja iltapäiväkahvi, 2 x lounas ja illallinen.
Majoittujille myös aamupala sunnuntaina, ja majoitus valinnan mukaan 1 tai 2 yötä. Sokos Hotel Bomba on uusittu, laadukas hotelli. Bomban rivitalot ovat vaatimattomampaa majoitusta.
Paketteihin ei sisälly Spa Bomban elämyskylpyläkäynti.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joka hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Lisätietoja

Itä-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Sirkku Kumpulainen, puhelin 050 539 2119 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Jässärin kautta viimeistään 28.8.2019. Ilmoittautuminen on hieman monimutkainen, lue tarkemmat ohjeet ilmoittautumislomakkeesta.
Merkitse maksajaksi oma yhdistyksesi. Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa

Katso tästä pienryhmät ja tee valinta
* Valitse kaksi seuraavista, kunkin kesto 45 minuuttia:
- Rentoutus ja äänimaljakylpy (ulkona, sateella sisällä)
- Metsäjooga (ulkona, sateella sisällä)
- Iskelmäjumppa (ulkona, sateella sisällä)
- Bomban Karjalaiskylän ja Tsasounan kulttuurikävely

*TAI melonta, jonka kokonaiskesto 2 h. Vaatii kävellen siirtymistä melontapaikalle (yht. noin 3,5 km). Kova tuuli tai sade estää toteutuksen. Ryhmään mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta.

• Ryhmät toteutuvat, mikäli osallistujia kuhunkin on tarpeeksi.

Huomioitavaa

- Viikonlopun ohjelma on Bomban alueella (hotelli -karjaiskylä) ja edellyttää kävellen siirtymistä tiloista toiseen ulkokautta.
Nautitaan happihyppelystä hyvillä mielin!
- Peruminen maksutta hotellin peruutusehtojen mukaisesti 1 viikko ennen tilaisuutta.
- Työhyvinvointipäiville ovat tervetulleita kaikki Jytyn Itä-Suomen alueen jäsenet, myös he jotka juuri tällä hetkellä eivät ole työelämässä.

Lisätietoja hyvinvointipäivistä:

Sirkku Kumpulainen