Yhdistyspäivät (siirretty ajankohdasta 16.-17.5)

14.-15.11.2020
Hämeenlinna
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 18.10.2020
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

• ​​

​ Siirretty ajankohdasta 16.-17.5
  • ​​

Osallistumisoikeus

Etelä-Suomen alueen yhdistysten puheenjohtajat, hallituksen jäsenet, luottamusmiehet, yhdistyksen uudet toimijat ja toiminnasta kiinnostuneet.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin ja matkakustannukset sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan tai Jässärin kautta, mikäli yhdistys on hyväksynyt ilmoittautumisen ja lupautunut maksamaan kurssin.

Lisätietoja ohjelmaliitteessä.

Sirkku Kumpulainen, sirkku.kumpulainen@jytyliitto.fi, puh. 050 5392 119

Kimmo Hollmén, kimmo.hollmen@jytyliitto.fi, puh. 040 5561 809

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä järjestöasiamieheen.