Yhdistyspäivät

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2.10.2022
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Jytyn yhdistyspäivillä saat työkaluja, joilla varmistaa oman yhdistyksesi toiminnan jatkuvuus. Opit myös luomaan uusia työyhteisön muotoja ja verkostoja alueen sisällä. Yhdistyspäivät on oiva tilaisuus vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Osallistumisoikeus

Koulutus on tarkoitettu Länsi-Suomen alueen  yhdistysten hallituksille ja aktiiveille sekä liittovaltuutetuille, liitohallituksen jäsenille ja alueen nuorisovastaaville.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan yhdistyspäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi koulutusvastaavaan siitä, maksaako yhdistys kurssipaketin. Saatuasi yhdistykseltä luvan, voit ilmoittautua Jässärin kautta

Yhdistys maksaa kurssipaketin sopimuksen mukaan (vaihtelee yhdistyksittäin). Jyty suosittelee, että yhdistys maksaa kurssipaketin kokonaan tai omavastuulla.

Lisätietoja

Länsi-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Outi Mikkola, puhelin  040 661 5556 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä järjestöasiamieheen.