Nuorisovastaavapäivät

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 18.12.2019
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Millaista on toimia nuorisovastaavana? Mitä tehtävään kuuluu? Miten suoriutua tehtävästä hyvin? Muun muassa näihin kysymyksiin nuorisovastaavien koulutus tarjoaa vastauksia.

Koulutusviikonlopun aikana osallistujille annetaan valmiuksia toimia menestyksekkäästi nuorisovastaavan tehtävässä. Viikonlopun aikana harjoitellaan esiintymistä ja viestintää, vaihdetaan kokemuksia, suunnitellaan yhdessä toimintamahdollisuuksia sekä verkostoidutaan osallistujien kesken.

Osallistumisoikeus

Koulutus soveltuu perehdytykseksi nuorisovastaavan tehtävästä kiinnostuneille, koulutukseksi vastavalituille nuorisovastaaville sekä verkostoitumistilaisuudeksi jo kokeneille nuorisovastaaville.

Kurssille mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kustannukset

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joka hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin.

Yhdistys maksaa kurssipaketin (vaihtelee yhdistyksittäin) ja liitto matkakustannukset.

Jyty maksaa osallistujien matkakustannukset Jytyn koulutuksen matkustusohjesäännön mukaan. Ohjeet matkalippujen tilaamisesta löytyvät kurssivahvistuksesta. Ethän tilaa lippuja sitä ennen.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta antaa suunnittelija Pekka Laukkanen, puhelin 040 575 9565 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi.

Jässärin kautta Kurssille mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta.