Minustako luottamusmies?

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 30.8.2020
Koulutuksen tyyppi: Enemmän irti Jytystä

Kurssin sisältö

Kurssilla käsitellään työehtosopimuksia ja työlainsäädäntöä innostavalla tavalla. Lisäksi kuullaan luottamusmiehen työstä, oikeuksista ja velvollisuuksista ja Jytyn toiminnasta.

Useimmissa yhdistyksissä valitaan uudet luottamusmiehet syksyllä 2020. Monissa yhdistyksissä kaivataan uusia ja innokkaita luottamusmiehiä alkavalle toimikaudelle. Pääsääntöisesti työpaikalle / toimialalle valitaan pääluottamusmies, luottamusmies ja heille molemmille varaedustajat.

Oletko kiinnostunut luottamusmiehenä olosta, se tarjoaa paljon

• Jyty tarjoaa sinulle monipuolisen ja laadukkaan koulutuksen. Koulutuksiin osallistuminen tapahtuu työpäivinä koulutussopimuksen mukaisesti
  • Irtisanomissuoja
  • Mahdollisuus vaikuttaa asioihin
  • Uusia ystäviä ja kontakteja
  • Pääluottamusmiehelle palkkio
  • Tehtävän hoitoon saat liitolta tukea ja neuvontaa
  • Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Tehtävät täytetään syksyllä / loppuvuodesta, tarkkaile yhdistysesi tiedotteita.

Jos innostui tai emmit, osallistu Minustako luottamusmieskurssille 26.-27.9. Liitto kustantaa kyseisen koulutuksen matkat ja osallistumismaksun

Osallistumisoikeus

Tämä kurssi on suunnattu kaikille Jytyn jäsenille, jotka eivät ole luottamusmiehiä ja ovat mahdollisesti kiinnostuneita luottamusmiehen tai tämän varaedustajan tehtävästä.

Kurssille otetaan 30 osanottajaa.

Osallistumisvahvistus lähetetään kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Jyty korvaa edellisen yön majoituksen, mikäli et ehdi lauantaina kurssin alkuun kello 10 tai joutuisit lähtemään kotoa ennen klo 5.00.

Kustannukset

Liitto kustantaa osanottajan kaikki kulut (sis. täysihoito 2-hh, ruokailut, ohjelma ja matkakustannukset). Kulujen korvaaminen edellyttää läsnäoloa koko varsinaisen ohjelmaosuuden ajan.

Kurssin pitopaikka ja majoitus on Sokos Hotel Ilveksessä.

Lisätietoja

Lisätietoja kurssin käytännön järjestelyistä antaa koulutussihteeri Pia Kiviniemi 020 789 3727 tai etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Lisätietoja kurssin ohjelmasta antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström p. 020 789 3726 tai sähköposti: etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta  tai suoraan koulutus(at)jytyliitto.fi ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy alhaalta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Pelkkä sähköposti-ilmoittautuminen ei riitä.

Ilmoittautumislomakkeeseen ei edellytetä yhdistyksen koulutusvastaavan allekirjoitusta eikä myöskään laskutustieto-osiota tarvitse täyttää. Kopioi ilmoittautumislomake aluksi tietokoneellesi, täytä se sitten ja lähetä sähköpostin liitetiedostona.