Luottamusmiesten teemawebinaari, viestintä

Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus; Yhteistoiminta ja työsuojelukoulutus

Kurssin sisältö

• ​​

Alunperin ajankohtaan 1.-3.6. merkitty LM-teemakurssi viestintä ja henkilöstöpolitiikka on muutettu kahdeksi puolen päivän mittaiseksi webinaariksi.

1.6. LM-teemakurssi, henkilöstöpolitiikka
2.6. LM-teemakurssi, viestintä

Molemmat koulutukset ovat erillisiä koulutuksia ja niihin ilmoittaudutaan erikseen.
  • ​​

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Osallistumisoikeus palkalliseen koulutukseen saattaa hieman poiketa yksityisellä, kirkon ja AVAINTES-aloilla. Palkalliseksi hyväksytyt koulutukset löydät sivun oikeasta laidasta kohdasta "Henkilöstön edustajan koulutus".

Kurssi on palkallista myös kunta-alan työsuojeluvaltuutetuille ja työsuojelutoimikunnan jäsenille (sekä heidän varaedustajilleen). Lisäksi myös työsuojeluasiamiehille.

Lisätietoja puolen päivän webinaarien palkallisuudesta kunta-alalla tämän linkin takaa.

Ei kustannuksia, maksuton kohderyhmälle.

Lisätietoja

Kurssin käytännön järjestelyistä ja ilmoittautumisista  lisätietoja antaa koulutussihteeri Päivi Närhi, puhelin 020 789 3748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi
Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä koulutussihteeriin.