Luottamusmiesten perusopinnot 2 (myös kirkon ala)

1.-3.11.2022
Tampere
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.9.2022
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

• ​​

- Hyvä luottamusmies
- Yhteistoiminta- ja työsuojelu
- Luottamusmiehen viestintä ja tiedottaminen
- KVTES / Kirvestes
- Jäsenhuolto
- Neuvotteluiden kulku

Kurssi on tarkoitettu kunta-alan ja kirkon alan luottamusmiehille. KVTES ja Kirvestes osuuksille on omat ryhmät.

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssille voivat osallistua uudet, aiemmin luottamusmieskursseja käymättömät tai pitkään sivussa olleet luottamusmiehet ja puheenjohtajat. Luottamusmiesten perusopinnot 1 tulee olla suoritettuna.

Osallistua voi oman alueen tai muuten lähellä oleville perusopinnoille. Kirkon alan luottamusmiehille kurssi on valtakunnallinen.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Lisätietoja

Länsi-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Outi Mikkola puhelin  040 661 5556 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.