Luottamusmiesten perusopinnot 2 (Muutettu LM-johdantokurssiksi etänä)

16.-18.3.2021
Teams-etäkoulutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 4.2.2021
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

Koulutus on peruttu. Tämän tilalla on yksipäiväinen LM-johdantokurssi etäyhteyksillä.

- Hyvä luottamusmies
- Yhteistoiminta- ja työsuojelu
- Luottamusmiehen viestintä ja tiedottaminen
- KVTES
- Jäsenhuolto
- Neuvotteluiden kulku

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssille voivat osallistua uudet, aiemmin luottamusmieskursseja käymättömät tai pitkään sivussa olleet luottamusmiehet ja puheenjohtajat. Luottamusmiesten perusopinnot 1 tulee olla suoritettuna.

Osallistua voi oman alueen tai muuten lähellä oleville perusopinnoille.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Lisätietoja

Itä-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Sirkku Kumpulainen, puhelin 050 539 2119 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä järjestöasiamieheen.