Luottamusmiesten perusopinnot 1

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 1.9.2021
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

Kurssi on peruttu koronaepidemian vuoksi.

• Virittäytyminen luottamusmiestoimintaan
  • Luottamusmiehen toiminta, vastuut, velvollisuudet ja oikeudet
  • Työmarkkinatietous
  • Neuvottelurakenteet
  • Työlainsäädäntö

Perusopintojen 1 sisältö on kaikille sopimusaloille yhteinen.

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssille voivat osallistua uudet, aiemmin luottamusmieskursseja käymättömät tai pitkään sivussa olleet luottamusmiehet ja puheenjohtajat. Osallistumisoikeus palkalliseen koulutukseen saattaa hieman poiketa yksityisellä, kirkon ja AVAINTES aloilla. Palkalliseksi hyväksytyt koulutukset löydät sivun oikeasta laidasta kohdasta "Henkilöstön edustajan koulutus".

Osallistua voi oman alueen tai muuten lähellä oleville perusopinnoille.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön  mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Lisätietoja

Etelä-Suomen aluetoimisto, jäsensihteeri Laura Kukkonen, puhelin 020 789 3709, etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä jäsensihteeriin.