Luottamusmiesten ja puheenjohtajien neuvottelupäivät (Muutettu webinaariksi)

3.3.2021 0:00
Teams-etäkoulutus / Etelä-Suomen alue
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 18.2.2021
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

Koulutus on muutettu webinaariksi. Etelä-Suomen alueen yhteinen kaksipäiväinen Luottamusmiesten ja puheenjohtajien neuvottelupäivät on siirtynyt ajankohtaan 3.-4.11. Hämeenlinna.

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssin sisältö on suunnattu kunta-alalla työskenteleville.

Kurssi ei ole neuvoteltu palkalliseksi yksityisen ja AVAINTES alojen henkilöstön edustajille. Liitto maksaa kyseisten alojen henkilöstön edustajien kurssikustannukset, joten halutessaan he voivat osallistua neuvottelupäiville, mikäli työnantaja myöntää vapaata.

Osallistua voi vain oman alueen neuvottelupäiville. Kaksipäiväiset neuvottelupäivät on koko alueen yhteiset

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat.

Puheenjohtajien matkakulut ja kurssipaketin maksaa yhdistys. Etäkoulutuksesta ei tule puheenjohtajalle kustannuksia.

Matkat maksetaan Jytyn matkustusohjesäännön  mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Lisätietoja

Etelä-Suomen aluetoimisto, jäsensihteeri Laura Kukkonen, puhelin 020 789 3709, etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä jäsensihteeriin.