Luottamusmiesten ja puheenjohtajien neuvottelupäivä

Kurssin sisältö

• ​​

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssin sisältö on suunnattu kunta-alalla työskenteleville.

Kurssi ei ole neuvoteltu palkalliseksi yksityisen ja AVAINTES alojen henkilöstön edustajille. Liitto maksaa kyseisten alojen henkilöstön edustajien kurssikustannukset, joten halutessaan he voivat osallistua neuvottelupäiville. mikäli työnantaja myöntää vapaata.

Yksipäiväiset neuvottelupäivät järjestetään siten, että luottamusmiesten toivotaan osallistuvan kotipaikkaansa lähimmälle kurssipaikkakunnalle. Mikäli matkoissa ei ole merkittäviä eroja yksipäiväisten neuvottelupäivien välillä, luottamusmies voi valita itselleen sopivimman paikkakunnan.

Osallistua voi vain oman alueen neuvottelupäiville. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Pohjanmaan, Satakunnan ja Pirjanmaan maakuntien luottamusmiehille ja puheenjohtajille.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat.  Puheenjohtajien matkakulut ja kurssipaketin maksaa yhdistys.

Matkat maksetaan Jytyn matkustusohjesäännön  mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Lisätietoja

Länsi-Suomen aluetoimisto, järjestöasiamies Outi Mikkola, puhelin 040 661 5556  tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä järjestöasiamieheen.