Luottamusmiesten ja puheenjohtajien neuvottelupäivä (Peruttu, uusi ajankohta 3.-4.11.)

3.11.2021 0:00
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.9.2021
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Kurssin sisältö on suunnattu kunta-alalla työskenteleville.

Kurssi ei ole neuvoteltu palkalliseksi yksityisen ja AVAINTES alojen henkilöstön edustajille. Liitto maksaa kyseisten alojen henkilöstön edustajien kurssikustannukset, joten halutessaan he voivat osallistua neuvottelupäiville, mikäli työnantaja myöntää vapaata.

Kurssin on suunnattu Helsingin seudulla toimiville luottamusmiehille.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava aluetoimiston kanssa.

Lisätietoja

Etelä-Suomen aluetoimisto, jäsensihteeri Laura Kukkonen, puhelin 020 789 3709, etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä jäsensihteeriin.