Varhaiskasvatuksen- ja perhetyön ammatilliset opintopäivät

4.-5.9.2021
Tuusula
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 9.8.2021
Koulutuksen tyyppi: Ammatilliset opintopäivät

Tervetuloa Jytyn varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammatillisille opintopäiville Tuusulaan (Hotelli Gustavelund). Viikonloppuna (la-su) pidettävillä opintopäivillä aiheina ovat mm. lastensuojelun juridiikka ja monialainen yhteistyö, varhaiskasvattajan työhön liittyvät kasvatustilanteet, työsuojelu poikkeusaikana sekä oma hyvinvointi. Tutustu opintopäivien mielenkiintoiseen ohjelmaan alta ja ilmoittaudu mukaan.

Kurssin sisältö​​


Mikäli koulutus joudutaan perumaan, tällöin se pidetään webinaarina 4.9. Tällöin koulutus on maksuton.

Lähikoulutuksesta on tarkoituksena striimata lauantailta 1-2 luentoa.

Osallistumisoikeus

Varhaiskasvatuksen-ja perhetyön  tehtävissä toimivat Jytyn jäsenet

Mikäli tilaa on, voidaan mukaan ottaa myös ei-Jytyn jäseniä, Tällöin osallistumismaksu on 200 € korkeampi.

Kustannukset

Kurssipaketin hinta täysihoidolla 205 € (sis. kaikki ohjelman mukaiset ruokailut / välipalat, majoitus 2-hh ja ohjelma). Yhden hengen huoneen lisä on  32,50 €. 

Kurssipaketti ilman majoitusta ja iltapalaa 123 €,  (sis. kaikki ohjelman mukaiset päiväruokailut / välipalat).

Liitto maksaa matkakustannukset edullisimman matkustustavan mukaan.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin. Jyty suosittelee, että yhdistys maksaa kurssipaketin kokonaan tai omavastuuosuudella. Tällöin ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan kautta.

Työnantajalta kannattaa tiedustella palkallista vapaata koulutusta varten sekä osallistumista kurssikustannuksiin. Opintopäivät täyttävät sisällöltään työnantajalle tarjottavan koulutusvähennyksen kriteerit. Työnantajalla on oikeus hakea koulutuksesta koulutusvähennystä, mikäli työnantaja laskee opintopäivät työajaksi.

Mikäli työnantaja tai muu kuin yhdistys maksaa kurssimaksun, tällöin ilmoittautuminen koulutusvastaavan kautta ei ole välttämätöntä.

Jokainen Jytyn jäsen voi hakea lastenhoitoavustusta osallistuessaan Jytyn koulutukseen. Ohjeet ja hakulomake tämän linkin takaa.

Lisätietoja

Lisätietoja kurssin käytännön järjestelyistä ja ilmoittautumisesta antaa koulutussihteeri Päivi Närhi, puhelin 020 789 3748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi
Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.