LM-teemawebinaari, teknisten sopimus

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.3.2022
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat. Koulutus on palkallista kunta-alan luottamusmiehille.

Samaisena päivänä on aamupäiväkoulutuksena  LM-teemawebinaari, henkilöstöpolitiikka. Voit yhdistää kaksi puolen päivän webinaaria yhdeksi koko päivän koulutukseksi. Molempiin webinaareihin ilmoittaudutaan erikseen.

Lisätietoja puolen päivän webinaarien palkallisuudesta kunta-alalla tämän linkin takaa.

Ei kustannuksia, maksuton kohderyhmälle.

Lisätietoja

Kurssin käytännön järjestelyistä ja ilmoittautumisista  lisätietoja antaa koulutussihteeri Pia Kiviniemi, puhelin 020 789 3727 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Kurssikutsu lähetetään noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämänkin jälkeen voi vielä ilmoittautua, mikäli kurssilla on tilaa. Ilmoittautumislinkki sulkeutuu noin kolme päivää ennen koulutuksen alkua

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä koulutussihteeriin.