LM-teemakurssi, TVA-webinaari 1 (KVTES)

18.5.2021 0:00
Teams-etäkoulutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 4.5.2021
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö

Koulutus on palkallista kunta-alalla. Webinaari on  palkalliseksi hyväksytyn KVTES-teemakurssin 17.-19.5. tilalla.

Koulutuksessa käsitellään kokonaisarviointia.

HUOM! Samalla päivällä on kaksi saman sisältöistä TVA-webinaaria, voit osallistua vain toiseen.

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat.

Huomaa, että sairauslomalla, vuorotteluvapaalla tai muulla palkallisella tai palkattomalla vapaalla oleva ei voi osallistua  palkalliselle kurssille koulutukseen. Tämä ei koske webinaareja.

Aikaisemmin käydyt teemakurssit ovat nollaantuneet vuoden 2021 alusta alkaen. Saman nimisen teemakurssin voi käydä yhden kerran aikavälillä 2021-2024. Jos osallistut webinaariin, voit osallistua jatkossa myös vastaavaan lähikoulutukseen.

Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kustannukset

Ei kustannuksia. Liitto ei laskuta työnantajalta koulutussopimuksen mukaista ruokailukustannusten korvauksia.

Lisätietoja

Kurssin käytännön järjestelyistä lisätietoja antaa koulutussihteeri Päivi Närhi, puhelin 020 789 3748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi
Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä koulutussihteeriin.