LM-teemawebinaari, TVA (kokonaisarvioiti)

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.1.2022
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö.

Koulutus on palkallista kunta-alalla.

Koulutuksessa käsitellään kokonaisarviointia. Kokonaisarviointi perustuu KVTES:iin.

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat.

Koulutus on hyväksytty vain kunta-alalle palkalliseksi.

Samaisena päivänä on iltapäiväkoulutuksena LM-teemawebinaari, TVA-kokonaisarviointi. Voit yhdistää kaksi puolen päivän webinaaria yhdeksi koko päivän koulutukseksi. Molempiin webinaareihin ilmoittaudutaan erikseen.

Lisätietoja puolen päivän webinaarien palkallisuudesta kunta-alalla tämän linkin takaa.

Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kustannukset

Ei kustannuksia. Liitto ei laskuta työnantajalta koulutussopimuksen mukaista ruokailukustannusten korvauksia.

Lisätietoja

Kurssin käytännön järjestelyistä lisätietoja antaa koulutussihteeri Päivi Närhi, puhelin 020 789 3748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Kurssikutsu lähetetään noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämänkin jälkeen voi vielä ilmoittautua, mikäli kurssilla on tilaa. Ilmoittautumislinkki sulkeutuu noin kolme päivää ennen koulutuksen alkua

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä koulutussihteeriin.