LM-teemawebinaari, KVTES-maatalousala

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.6.2022
Koulutuksen tyyppi: Luottamusmieskoulutus

Kurssin sisältö​

Tämä koulutus on on siirretty tähän  ajankohtaan tammikuulta.

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja heidän varaedustajansa sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat.  Kurssi on suunnattu lomituspalvelualalla työskenteleville sekä sellaisille luottamusmiehille, joilla on lomituspalvelualan työntekijöitä edustettavanaan.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava kurssisihteerin kanssa.

Yhden hengen huoneen lisä 43,50 €

Lisätietoja

Kurssin käytännön järjestelyistä ja ilmoittautumisesta lisätietoja antaa koulutussihteeri Päivi Närhi, puhelin 020 789 3748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi
Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Tästä Jässärin kautta.

Mikäli sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä koulutussihteeri Päivi Närheen (yhteystiedot yllä).

• ​​