Koulunkäynninohjaajien ammatillinen opintopäivä

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.3.2021
Koulutuksen tyyppi: Ammatilliset opintopäivät

Kurssin sisältö​

Koulutuksessa käsitellään koulunkäynnin ohjaajan vastuuta ja velvollisuuksia sekä työehtoihin liittyviä asioita.

Osallistumisoikeus

Jytyläiset koulunkäynninohjaajat. Mikäli tilaa on, voidaan mukaan ottaa myös ei-Jytyn jäseniä. Tällöin osallistumismaksu on 100 €.

Kustannukset

Liitto maksaa kurssimaksun (sis. ohjelma, lounas sekä aamu- ja iltapäiväkahvit). Matkakustannukset korvataan edullisimman matkustustavan mukaan. Vastaavia koulutuksia on keväällä kolme (Kuopio, Vantaa ja Oulu), matkakustannukset korvataan lähimmälle paikkakunnalle.

Jos osallistut kauempana pidettävään koulutukseen, matkakustannukset korvataan vain niiltä osin, mitä se maksaisi lähimmälle paikkakunnalle. Mikäli paikkakuntien välimatkan ero on vähäinen, matkakustannukset korvataan normaalisti.

Työnantajalta kannattaa tiedustella palkallista vapaata koulutusta varten

Koulutuspaikka on Sokos Hotel Arinan kokoustilat Kauppakeskus Valkean yhteydessä.

Lisätietoja

Kurssin käytännön järjestelyistä ja ilmoittautumisista lisätietoja antaa koulutussihteeri Päivi Närhi, puhelin 020 789 3748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi
Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä koulutussihteeriin.

Mikäli et ole Jytyn jäsen ja haluat osallistua maksutta opintopäiville, voit liittyä jäseneksi täältä.