Kirjastoalan ammatilliset opintopäivät

26.-27.3.2022
Oulu
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 27.2.2022
Koulutuksen tyyppi: Ammatilliset opintopäivät


Opintopäivien sisältö

Jytyn kirjastoalan ammatilliset opintopäivät kokoavat taas liiton kirjastoammattilaiset eri puolilta maata keskustelemaan ja tapaamaan kollegoita. Jytyn kirjastoalan päiviä vietetään joka toinen vuosi. Päivien aikana pohdimme kirjaston tilannetta tänään ja alan huomisen tulevaisuuden näkymiä. 

Opintopäivät ovat ammattilaisten kohtaamispaikka, joka tarjoaa tilaisuuden päivittää tiedot ja taidot tehokkaasti - saada uusia ideoita ja energiaa työhön. Opintopäivillä kuulet alan muutoksista, saat hyödyllisiä vinkkejä asiantuntijoilta sekä tilaisuuden tutustua 
ja keskustella kollegoiden kanssa työn haasteista ja huippuhetkistä. 

Kirjastotyön ammatilliset ajankohtaispäivät tarjoavat käytännön työhön liittyviä aiheita, ajantasaista tietoa 
ja hyödyllisiä työkaluja, joita alan tehtävissä tarvitaan. 

Ohjelma

Jyty suosittelee, että yhdistys maksaa kurssipaketin kokonaan tai omavastuuosuudella.  Sovi tästä yhdistyksesi koulutusvastaavan kanssa.
Liitto maksaa matkakustannukset edullisimman matkustustavan mukaan.

Osallistumisoikeus

Kirjastoalalla toimivat Jytyn jäsenet. Mikäli tilaa on, voidaan mukaan ottaa myös ei-Jytyn jäseniä, Tällöin osallistumismaksu on 200 € korkeampi.

Kustannukset

Opintopäivien kurssipaketti sisältäen majoituksen 2 hengen huoneessa maksaa  €. Yhden hengen huoneen lisä on €. Kurssipaketti ilman majoitusta  €. Liitto maksaa matkakustannukset edullisimman matkustustavan mukaan.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksesi kouluvastaavaan, joita hoitaa ilmoittautumisesi eteenpäin. Jyty suosittelee, että yhdistys maksaa kurssipaketin kokonaan tai omavastuuosuudella. Tällöin ilmoittautuminen yhdistyksen koulutusvastaavan kautta.

Työnantajalta kannattaa tiedustella palkallista vapaata koulutusta varten sekä osallistumista kurssikustannuksiin. Opintopäivät täyttävät sisällöltään työnantajalle tarjottavan koulutusvähennyksen kriteerit. Työnantajalla on oikeus hakea koulutuksesta koulutusvähennystä, mikäli työnantaja laskee opintopäivät työajaksi.

Mikäli työnantaja tai muu kuin yhdistys maksaa kurssimaksun, tällöin ilmoittautuminen koulutusvastaavan kautta ei ole välttämätöntä. Mikäli työnantajasi maksaa kurssipakettisi selvitä työnantajasi verkkolaskuosoite ennen ilmoittautumistasi sillä ilman sitä ei sähköinen liittyminen onnistu.

Alle 12-vuotiaiden lasten vanhemmat voivat hakea lastenhoitoavustusta. Lisätietoja ja ohjeet tämän linkin takaa.

Kokouspaikka

Sokos Hotel Arina

Lisätietoja

Kurssin käytännön järjestelyistä lisätietoja antaa koulutussihteeri Päivi Närhi, puhelin 020 789 3748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi
Ohjelmasta lisätietoja antaa kehitysjohtaja Mika Periaho, puhelin 020 789 3725 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä koulutussihteeriin.