Viesti, vaikuta ja vakuuta -koulutus (ent. Jyty-agenttikoulutus)

10.-12.9.2021
Oulu
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.8.2021
Koulutuksen tyyppi: Järjestökoulutus

Kurssin sisältö

Haluatko levittää Jytyn sanomaa opiskelijoille? Kiinnostaako työelämätietouden ja ammatillisuuden jakaminen? Haluatko valmiuksia esiintymiseen ja ihmisten kohtaamiseen? Jos vastasit näihin kyllä, on tämä koulutus juuri sinua varten! Oppilaitoskäynneistä saa myös korvauksen.

Koulutusviikonlopun aikana osallistujille annetaan valmiuksia hoitaa menestyksekkäästi Jytyn opiskelijamarkkinointia. Viikonlopun aikana harjoitellaan esiintymistä, ihmisten kohtaamista, työelämäluentojen pitämistä sekä vaihdetaan kokemuksia ja verkostoidutaan.

Osallistumisoikeus

Viesti, vaikuta ja vakuuta -koulutus on tarkoitettu Jytyn opiskelijamarkkinoinnista ja -toiminnasta kiinnostuneille jäsenille. Koulutus oli aikaisemmalta nimeltään "Jyty-agenttikoulutus" ja sitä ennen "Jytyä oppilaitoksiin -kurssi".

Kurssille mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kustannukset

Liitto maksaa osallistujan kurssipaketin (sis. ohjelman mukaiset ruokailut)  majoituksella kahden hengen huoneessa sekä illallisen.

Mikäli osallistuja haluaa majoittua yhden hengen huoneessa, tulee hänen maksaa huoneiden hinnan erotus itse suoraan hotellille.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta antaa suunnittelija Pekka Laukkanen, puhelin 040 575 9565 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä Jytyn suunnittelija Pekka Laukkaseen.