AVAINTES-neuvottelupäivät

Kurssin sisältö

• ​​

Osallistumisoikeus

Pääluottamusmiehet ja luottamusmiehet. Varaluottamusmiehet sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajat työnantajan hyväksyessä osallistumisen.

Kustannukset

Liitto maksaa muiden palkalliseen koulutuksen oikeutettujen  (pääluottamusmies ja luottamusmies sekä heidän varaedustajansa) paitsi puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat. Puheenjohtajan kurssipaketin ja matkat maksaa yhdistys. Matkat maksetaan  Jytyn matkustusohjesäännön mukaan. Poikkeavista matkustustavoista on etukäteen sovittava kurssisihteerin kanssa.

Yhden hengen huoneen lisä 58,50 €.

Koulutuspaikkana on Kylpylähotelli Långvik.

Lisätietoja

Kurssin käytännön järjestelyistä lisätietoja antaa koulutussihteeri Päivi Närhi, puhelin 020 789 3748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ohjelmasta lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Tomi Engström, puhelin 020 789 3726 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu Jässärin kautta.

Lisätietoja Jytyn sähköisistä asiointipalveluista ja kirjautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

Mikäli et onnistu tekemään sähköistä kurssi-ilmoittautumista, ota yhteyttä koulutussihteeriin.