Henkilöstön edustajien koulutus

Järjestämme henkilöstön edustajille eli luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille sekä heidän varaedustajilleen monipuolista koulutusta.

Ilmoittaudu koulutuksiin Jässärin kautta. Ilmoittautuminen on mahdollista, jos kuulut kyseisen koulutuksen kohderyhmään. Tarkista, että omat tietosi ja tehtäväsi (esim. luottamusmies, puheenjohtaja, työsuojeluvaltuutettu) ovat ajan tasalla Jytyn jäsenrekisterissä. 

Koulutus on palkallista sopimuskoulutusta. Työnantaja maksaa palkan ja liitto kaikki kurssikustannukset henkilöstön edustajille sekä heidän varaedustajilleen (matkat, ruokailut, majoituksen ja opetuksen). 

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä:
  • Majoitustarpeesi ja ruoka-aineallergiat
  • Työnantajasi laskutusosoite, jos osallistut edunvalvontakoulutukseen. Työnantaja  maksaa työehtosopimuksen mukaisen ruokailukustannusten korvauksen kyseisiltä koulutuspäiviltä  (koskee kunnan, kirkon ja Avaintes-alojen osallistujia).

Palkalliseksi hyväksytyt koulutukset löydät sektorikohtaisesti oikeanpuoleisesta valikosta.

Kaikki kurssit löydät helposti kotisivujen koulutuskalenterista. Ensisijaisesti Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu Jässärin kautta.

Mikäli et voi ilmoittautua sähköisesti, käytä ilmoittautumislomaketta. Tallenna ilmoittautumislomake koneellesi ja lähetä se sähköpostin liitetiedostona.

Lisätietoja: hakeutuminen kurssille