Koulutus

Ammattiliitto Jyty tarjoaa monipuolista ja laadukasta koulutusta kaikille jäsenilleen. Kursseilla saat tietoja ja taitoja Jytyn toiminnasta, omasta ammattialasta, yhdistystoiminnasta ja edunvalvonnasta. Huolehdimme myös luottamustehtävissä olevien luottamusmiesten ja työsuojeluhenkilöstön monipuolisesta koulutuksesta. Kurssien sisällöt löytyvät koulutuskalenterista.

Parhaiten pääset tutkimaan kurssisisältöihin -> koulutuskalenterista.

Keräämme kaikilta kursseiltamme laajasti palautetta, jotta voimme jatkuvasti kehittää niin kurssiemme sisältöjä kuin kurssipaikan ulkoisia tekijöitäkin.

Kurssineuvonta ja koulutussihteerit

Kursseista ja niille hakemisesta voit tiedustella liiton koulutussihteereiltä, Päivi Närhi puh. 020 789 3748 ja Pia Kiviniemi  puh. 020 789 3727, sähköposti on etunimi.sukunimi@jytyliitto.fi.

Ajankohtaista

Koronan vuoksi Jytyn koulutukset järjestetään etäkoulutuksina toukokuun loppuun asti. Osa koulutuksista tullaan siirtämään syyskaudelle tai perutaan kokonaan.