Avoimet työpaikat

Ammattiliitto Jyty ry on kunnissa, kuntayhtymissä, seurakunnissa ja yksityisellä sektorilla työskentelevien edunvalvontaa hoitava keskikokoinen ammattiliitto, joka on STTK:n jäsen.

Etsimme Etelä-Suomen alueelle, Helsingin toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

alueasiamiestä

jonka tehtäviin kuuluvat Jytyn järjestötoiminnan ja edunvalvonnan paikallinen ohjaus, neuvonta ja tiedotus sekä alueelliset koulutukset ja tilaisuudet. Työntekopaikkana on Helsingin toimipiste, jossa työparina on toinen alueasiamies ja järjestöasiamies. Etelä-Suomen aluetiimiin kuuluu myös Turun toimipisteessä työskentelevä alueasiamies.

Työ edellyttää järjestötoiminnan ja edunvalvonnan tuntemusta, joustavuutta niin tehtävien kuin työaikojenkin suhteen, esiintymistaitoa sekä yhteistyökykyä. Tehtävä täytetään elokuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöjohtaja Ari Sauros (0400 343 424).

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa sähköpostitse viimeistään perjantaina 26.8.2022 osoitteeseen: saara.hyttinen@jytyliitto.fi

Lisätietoja Jytystä: www.jytyliitto.fi