KunTeko 2020

​​

KunTeko 2020 –ohjelma tarjoaa kuntaorganisaatioille apua kehittämiseen, oppimiseen ja muutosten hallintaan. Ohjelmassa jaetaan ideat, kokemukset ja kehittämistulokset kollegoiden ja työyhteisöjen kanssa yli kuntarajojen ja toimialojen.

Kuntekoon ovat sitoutuneet kunta-alan työntekijäjärjestöt ja kuntatyönantaja: haluamme yhdessä selättää kuntien nykyiset ja tulevat haasteet kehittämällä kuntatyötä, emme vain karsimalla palveluja. Kaiken keskiössä ovat tekijät ja työyhteisöt.

Kuntekon tavoitteena on

1. Tehdä näkyväksi kunta-alan kehitystyö
2. Levittää ohjelmassa ja sen ulkopuolella syntyviä vaikuttavia käytäntöjä
3. Parantaa kehittämisosaamista
4. Käynnistää ja tukea uutta kehittämistoimintaa
5. Syventää oppimista kuntakentästä nousevista teemoista
6. Tuottaa kunta-alalle työelämän läpimurtoinnovaatioita

Lue lisää ja tilaa uutiskirje: 

www.kunteko.fi


Ajankohtaista

Katso Kuntekon esittelyvideo: Ihmeitä tehdään tekemällä

Uusia oppimis- ja kehittämisverkostoja on avattu/valmisteilla. Lue lisää...

Haku sisäisten kehittäjien koulutuksiin on jatkuvaa. Edullista koulutusta järjestetään eri puolilla Suomea: Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Myös muita paikkakuntia voi tulla kyseeseen. Lue lisää Kuntekon sivuilta ja toimi pian! 

Sparrauspäiviä voi hakea Kuntekon nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Kuntekon henkilöstö ottaa yhteyttä hakijaan ja neuvoo eteenpäin. Lue lisää...

Tekojen torille kaivataan kehittämistekoja, ilmoita omasi opastetulla lomakkeella tai ilmianna hyvä käytäntö ja kuntekon henkilöstö hoitaa loput. Tutustu ja ilmoita...