Jyty 100 -ajankohtaista

Juhlavuoden pääkuva

Juhlavuosi näkyy visuaalisena ilmeenä nettisivuilla, Jyty-lehdessä, esitteissä ja muissa graafisissa materiaaleissa. Yhteistä tälle ilmeelle on juhlavuoden logo, tunnuslause ja kuva, jossa Jytyn jäseniä esiintyy menneiden aikojen asusteissa ja tulevaisuuden hengessä.

Tiedottamisella, markkinoinnilla ja erilaisilla tutkimuksilla vaikutetaan Jytyn näkyvyyteen ja kuuluvuuteen. Juhlavuoden teemaksi on valittu ”vaikuttava menneisyys” ja rohkean ”valoisa tulevaisuus”. Jyty on ennen kaikkea ”Vuosisadan liitto”.

Kampanjointia varten perustetaan myöhemmin nettisivusto, jonka osoitteeksi tulee www.vuosisadanliitto.fi. Luvassa on myös jäsenistöä ja laajaa yleisöä aktivoivaa kampanjointia eri kanavissa. Seuraa myös sosiaalista mediaa!

100-vuotias Jyty näkyy vahvasti työpaikoilla aluetoiminnan, luottamusmiesten ja yhdistysten kautta. Kaiken kaikkiaan juhlavuoteen antaa panoksensa koko Jytyn henkilöstö, yhdistykset, luottamusmiehet ja muut aktiivit. Juhlavuoden keskiössä on Jytyn jäsenistö.

Esimerkkejä käyttötarkoituksista: