Ylityö- ja vuoronvaihtokielto

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty vaatii maan hallitusta vetämään pois työsopimuslain muutosesityksen valmistelun, joka heikentäisi työsuhdeturvaa alle 20 henkilöä työllistävissä yrityksissä. Jyty julistaa maan hallituksen irtisanomislakiesitystä vastaan ylityö- ja vuoronvaihtokiellon sekä säännöllisen työajan ylittävien liukumien käyttökiellon alkaen keskiviikkona 26.9.2018 kello 6.00. ja päättyen perjantaina 28.9. kello 23.59. Kielto koskee kaikkia Jytyn jäseniä eri sopimusaloilla kunta-alalla, yksityisillä aloilla ja kirkon alalla. Mikäli järjestöllisiä toimia on tarve laajentaa, liittohallitus tekee niistä erikseen uuden päätöksen.

Lisätietoja antavat ensisijaisesti Jytyn omat luottamusmiehet, alueelliset toimipisteet tai liiton edunvalvontaosasto sähköpostitse tyosuhdeneuvonta@jytyliitto.fi tai palvelunumeroista.