Työttömyyskassan hallitus valittiin

Työttömyyskassan hallitus. Kuvasta puuttuu
Erkki Böhme ja Vesa Vainiomäki.
(​Kuva aukeaa suurempana klikkaamalla kuvaa.)

Julkis- ja yksityisalojen työttömyyskassan (JYTK) kokous järjestettiin 25.11. Helsingissä. Kassan hallituksen vaalissa hallitukseen valittiin Jytystä Olli Järvelä, Ilkka Konola, Päivi Vahtera, Lauri Erma, Vesa Vainiomäki, Erkki Böhme ja Tero Ylikylä sekä Håkan Nystrand (Meto), Robert Nyman (Konepäällystöliitto) ja Tomi Seppä (MVL).

Kassan hallituksen varajäseniksi Jytystä kutsumisjärjestyksessä valittiin Seija Hovi-Kuikko, Katja Vidgren, Ella Kiljunen, Sari Kyllönen, Tarja Renlund, Anneli Keskinen ja Kari Rämö. Varajäsenet maa- meri- ja metsäalojen asiamiespiiristä ovat kutsumisjärjestyksessä Johan Ramsland (Laivanpäällystöliitto), Esko Lappalainen (Agrologit) ja Piritta Hakala (MTJL). (HUOM! varajäsenet lisätty ti 29.11.)

Kassan hallituksen vaalit järjestetään joka neljäs vuosi. Hallituksen jäsenet tulevat valitsemaan keskuudestaan hallituksen puheenjohtajan.