Palkitse yhdistysaktiivi – ehdota Vuoden Välkkyä

​Vuoden Välkky -palkinnolla halutaan tuoda esiin ja palkita hyviä ammattiyhdistystoimintaa kehittäviä ideoita.

Ehdotukseksi riittää yksittäinenkin asia, tapahtuma tai toimintatapa, jos se on muuttanut ja/tai edistänyt yhdistyksen toimintaa.

Etsimme akavalaiseen tai STTK-laiseen yhdistykseen kuuluvaa aktiivia tai aktiivien ryhmää, jonka panos yhdistyksen kehittämiseksi on tehnyt sinuun niin suuren vaikutuksen, että haluaisit hänen/heidän tulevan ansioistaan palkituksi. Myös liiton työntekijät voivat tehdä ehdotuksia.

Palkintokategorioita on kaksi: Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliiton (TJS) hallituksen valitsema ja yleisöäänestyksen voittaja.

Tee oma ehdotuksesi palkinnon saajaksi TJS:n kulttuurisihteeri Inka Ukkolalle, inka.ukkola@tjs-opintokeskus.fi, syyskuun loppuun mennessä. Muistathan perustella ehdotuksesi.

Lisätietoa palkinnon jakamisesta