Seuraa Jytyä somessa! Liitto uudisti sosiaalisen median ohjeistuksensa

Jyty ja #jytyläiset toimivat aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Uudistetulla sosiaalisen median ohjeistuksella liitto kannustaa jytyläisiä someen ja somettamaan hyvässä hengessä.

● Päivityksiä ja kuvia Facebookissa, videoita YouTubessa, ajankohtaista asiaa Twitterissä, kuvatunnelmia Instagramissa. Jyty ja #jytyläiset toimivat sosiaalisessa mediassa monella kanavalla.

● Jyty on päivittänyt sosiaalisen median ohjeistuksensa. Liitto kannustaa jytyläisiä tutustumaan sosiaaliseen mediaan ja toimimaan siellä aktiivisesti. Samalla ohjeistus muistuttaa toimimaan somessa toisia kunnioittaen ja arvostaen.

● Uusi visuaalinen someohjeistus on tarkoitettu niin Jytyn henkilökunnalle, yhdistysaktiiveille kuin kaikille liiton jäsenille. Somessa myrskyt voivat helposti läikkyä yli, mutta yhteisillä pelisäännöillä somen aalloilla voidaan purjehtia suotuisilla tuulilla, matkasta nauttien!

facebook.com/jytyliitto

instagram.com/jyty_ry