Jytyvaalien ehdokaslista vahvistettu

​Jytyn liittohallitus on vahvistanut kokouksessaan 16.9. liittovaltuustovaalien ehdokaslistan. Ehdokkaita vaaleissa on kaikkiaan 82, joista Etelä-Suomen vaalipiirissä on 26, Itä-Suomen 20, Länsi-Suomen 19 ja Pohjois-Suomen 17. Jytyn liittovaltuustoon valitaan vaalipiirien paikkajaon mukaisesti 43 jäsentä. Pohjois-Suomesta valitaan 8 paikkaa, Itä-Suomesta 12, Etelä-Suomesta 12 ja Länsi-Suomesta 11.

Liittovaltuuston jäsenet valitaan sitovalla jäsenäänestyksellä (liittoäänestys), jossa noudatetaan enemmistövaalitapaa. Vaalien ehdokkaat esittäytyvät Jytyvaalien ehdokasgalleriassa. Jytyvaalit järjestetään sähköisenä äänestyksenä 26.9.-9.10.2016. Tutustu tarkemmin liittovaltuustovaaleihin Jytyvaalien kotisivuilta.

- Jytyvaalien ehdokaslista (pdf)