Jyty keskeyttää järjestölliset toimet toistaiseksi

26.10.2018

Jyty keskeyttää toistaiseksi järjestölliset toimet hallituksen suunnittelemaa irtisanomislakia vastaan ja aiemmin ilmoitettua vuoronvaihtokieltoa ei tule. Järjestöllisiä toimia saatetaan jatkaa jo ensi viikolla, jos kolmikanta ei etene. Lain perustelut on laadittava kolmikantaisesti yhdessä työmarkkinajärjestöjen kanssa.

Kaikki jäseniä koskevan vuoronvaihtokiellon oli tarkoitus alkaa maanantaina 29.10.2018 kello 6.00 ja päättyä sunnuntaina 4.11.2018 kello 23.59 kaikilla sopimusaloilla kuntasektorilla, yksityisillä aloilla ja kirkon alalla. Tätä vuoronvaihtokieltoa ei nyt tule.

Jyty on julkaissut aiheesta kannanoton, joka löytyy alta linkkinä.

Lue Jytyn ja STTK:n kannanotot:

Lisätietoja antavat ensisijaisesti Jytyn omat luottamusmiehet, alueelliset toimipisteet tai liiton edunvalvontaosasto sähköpostitse tyosuhdeneuvonta@jytyliitto.fi tai palvelunumeroista.