Jytyn hallituksen työvaliokunta valittiin

Hallituksen kokouksessa 25.11.2015 Rovaniemellä valittiin Jytyn liittohallituksen työvaliokunta , jonka muodostavat liiton puheenjohtaja sekä neljä hallituksen nimeämää hallituksen jäsentä, joista vähintään yksi on hallituksen varapuheenjohtaja.

Työvaliokuntaan valittiin I varapuhenjohtaja Tuija Halme Keravalta, Marianna Hyväkkä Orimattilasta, Elisa Saunamäki Seinäjoelta ja Ritva Ainonen Torniosta. Työvaliokunnan toimikausi on yksi vuosi, ja toimikausi päättyy liittovaltuuston järjestäytymiskokoukseen marraskuussa 2016.

​Jytyn liittohallitus valitsi vuosi sitten eli 19.11.2014 pitämässään kokouksessa hallituksen I varapuheenjohtajaksi Tuija Halmeen Keravalta ja II varapuheenjohtajaksi Anne Hiltusen Varkaudesta liittohallituskauden loppuajaksi eli kahdeksi vuodeksi. Jytyn hallituksen puheenjohtajana ja työvaliokunnan puheenjohtajana toimii Maija Pihlajamäki.