Jyty Etelä-Suomen alueen nuorisovastaavien vaali

8.11.2018

​Jytyn Etelä-Suomen alueella on ehdolle asettunut nuorisovastaavien ehdokasasettelussa enemmän henkilöitä kuin mitä täytettäviä paikkoja on, ja sitä varten järjestetään vaalit. Vaalit toimitetaan sähköisenä vaalina alueittain.

Nuorisovastaavien valinnassa äänioikeutettuja ovat 1.10.2018 mennessä Jytyn jäseneksi liittyneet alle 37-vuotiaat jäsenet. Jokainen äänioikeutettu jäsen saa äänestää vain oman alueensa vaalissa. Jokaisella äänioikeutetulla on käytössään yksi ääni.

Vaalit toimitetaan enemmistövaalina. Tämä tarkoittaa sitä, että Jytyn Etelä-Suomen alueella kaksi eniten ääniä saanutta nuorisovastaavaksi ehdolleasettunutta tulevat valituksi.

Ehdokkaina alueen nuorisovastaaviksi ovat seuraavat henkilöt:

• Janina Johansson (31 v.), koulunkäyntiavustaja Espoosta
  • Laura Vuola (28 v.), nuorisotyöntekijä, toiminnanjohtaja Laitilasta
  • Minna Lipasti-Nikkilä (34 v.), kirjastovirkailija Hyvinkäältä
  • Sanna Pelli (29 v.), sihteeri Espoosta
  • Toni Ohvo (25 v.), osastonsihteeri Kirkkonummelta

Ehdokkaiden tarkemmat esittelytekstit ja ehdokasnumerot löydät vaalijärjestelmästä.

Äänestäminen vaalissa

Äänestysaika alkaa 5.11. klo 16:00 ja päättyy 11.11. klo 20:00.

Äänestäjä kirjautuu osoitteeseen: https://vaalit.jytyliitto.fi/

Käyttäjätunnus = Jäsennumerosi (löytyy esim. jäsenkortista)

Salasana = syntymäaikasi (ppkkvv)

Äänestäminen tapahtuu sähköisessä vaalijärjestelmässä alla olevien ohjeiden mukaan:

1. Lue ennen äänestämistä nämä ohjeet huolellisesti alusta loppuun!

2. Kirjaudu äänestysjärjestelmään jäsennumerollasi (löytyy esim. jäsenkortistasi) ja syntymäajallasi (ppkkvv).

3. Mikäli et pääse kirjautumaan, ota puhelimitse yhteys Jytyn Iris Länsilahteen, p. 020 789 3740.

4. Kirjauduttuasi sisään äänestysjärjestelmään, paina oman vaalisi kohdalta Äänestä.

5. Voit katsoa ehdokkaista tarkempia tietoja painamalla ehdokkaan kohdalta Esittely.

6. Valitse ehdokkaiden joukosta se henkilö, jota haluat äänestää ja paina ehdokkaan kohdalta Äänestä.

7. Vahvista vielä lopullinen valintasi painamalla valitsemasi ehdokkaan kohdalta Vahvista äänesi.

Nuorisovastaavien vaalin tulos

Äänestysajan päätyttyä tulokset vahvistetaan ja tulokset julkaistaan 16.11. Jytyn nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kaikille ehdokkaille ilmoitetaan vaalin tuloksista henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Lisätietoa vaalista ja äänestämisestä vaaleista

Iris Länsilahti
suunnittelija