Ammattibarometri: Pulaa työvoimasta eniten sosiaali- ja terveysaloilla, ylitarjontaa sihteereistä

​Pula työvoimasta painottuu edelleen selvästi terveys- ja sosiaalialalle, ilmenee tuoreesta Ammattibarometristä. Eniten ylitarjontaa työvoimasta on yleissihteerien, vaatturien, pukuompelijoiden ja turkkurien, huonekalupuuseppien sekä graafisten multimediasuunnittelijoiden ammateissa. Uusina ammatteina ylitarjonnan listalle ovat nousseet muusikot, laulajat ja säveltäjät, yhteiskunta- ja kulttuuritutkijat sekä toimihenkilöt, kuten pankkitoimihenkilöt.

Viimeisimmän ammattibarometrin tiedot kokonaisuudessaan löytyvät osoitteesta www.ammattibarometri.fi

Barometristä tehty analyysi on luettavissa työ- ja elinkeinoministeriön verkkosivuilla osoitteessa www.tem.fi/julkaisut