Sihteeri- ja hallintotyön ammattialailta

23.9.2015 16:30-18:30
Valtakunnallinen tapahtuma
Helsinki

Jyty järjestää sihteeri- ja hallintotyön ammattilaisille suunnatun ammattialaillan keskiviikkona 23.9.2015 klo 16:30 - 18:30. Ammattialailta järjestetään Helsingin Pasilassa, Järjestötalo 1:n Toini Nousiainen salissa (Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki).

Illan aikana käsittelemme digitalisaation luomia mahdollisuuksia tulevaisuuden sihteeri- ja hallintotyössä. Aiheesta on puhumassa ja keskustelemassa asiaan perehtynyt ammattilainen, tutkimusjohtaja Jari Kaivo-oja Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta. Myös Jytyssä on pohdittu digitalisaation vaikutuksia jäsenistön työhön ja työnkuvaan tulevaisuudessa. Jytyn näkemyksistä tulee kertomaan liiton puheenjohtaja Maija Pihlajamäki.

Tilaisuus on maksuton. Tarjoamme osallistujille kahvit ja pientä suolaista purtavaa. Tilaisuus on avoin myös muille kuin Jytyn jäsenille. Pyydä siis työkaverisi mukaan mielenkiintoiseen ammattialailtaan!

klo 16:30 Kahvitarjoilu ja avaussanat
Mikko Valtonen, Jytyliitto