Jytyn Pohjois-Suomen aluetapaaminen (16.-17.11.2018)

16.-17.11.2018
Oulu (Sokos Hotel Arina)

Jytyn aluetoimintaohjeen mukaan (kohta 7) aluetapaaminen järjestetään vähintään kaksi kertaa vuodessa. Aluetapaamisissa käsitellään alueen toimintaan ja yhdistysten yhteistoimintaan liittyviä ajankohtaisia asioita. Ennen kevät- ja syysvaltuustoa on järjestettävä aluetapaaminen, jossa käsitellään tulevan valtuuston kokouksen asioita.

Aluetapaamisessa kokoontuvat alueen liittovaltuutetut, alueelta olevat liittohallituksen jäsenet, alueen nuoriso- ja opiskelijavastaavat sekä alueella toimivien yhdistysten puheenjohtajat. Mikäli yhdistyksen puheenjohtaja on estynyt osallistumaan, voi yhdistys nimittää toisen osallistujan. Valtakunnallisilla yhdistyksillä on oikeus lähettää yksi edustaja jokaisen alueen aluetapaamiseen.

Perjantai – lauantai 16.-17.11.2018

Kokoustilat: Kauppakeskus Valkea, 4 krs, Isokatu 25 90100 OULU

Hotelli:
Sokos Hotel Arina, Pakkahuoneenkatu 16 90100 OULU

Kustannukset
Liittovaltuutettujen, liittohallitusten jäsenten ja alueen nuoriso- ja opiskelijavastaavien kuluista (matkat, majoitus ja ruokailu) vastaa liitto luottamustehtävien palkkio- ja korvaussäännön mukaan.

Yhdistysten puheenjohtajien kuluista vastaa matkojen ja ruokailuiden osalta liitto koulutuksen matkustusohjeen mukaan, muilta osin
(= majoitus) yhdistys.

Yhdistysten puheenjohtajien on mahdollista varata majoitus
1 tai 2 hengen huoneessa seuraavin hinnoin:
• 1 hengen huone 85,- euroa
• 2 hengen huone 100,- euroa (50,- / hlö – huonekaveri ilmoitettuna)

Kokouspaketin hinta:
• Kokouspaketti majoitus 1 hengen huoneesa 189,- euroa
• Kokouspaketti majoitus 2 hengen huoneessa 154,- euroa
• Kokouspaketti ilman majoitusta 119,- euroa (sisältää hotelliaamiaisen)
- kaikki hinnat sisältävät pikkujouluillallisen

Kerro meille majoitustarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä!

Ilmoittautuminen viimeistään 26.10.2018 JÄSSÄRIN kautta.

Lisätietoja:
Pirjo Huusko